Cukrovinky na váš stůl

<strong>Cukrovinky na váš stůl</strong>

Cukroví a cukrovinky k vánočnímu období rozhodně patří. Historie cukroví sahá přibližně do 16. století. V té době ještě nemělo takovou podobu, jakou má dnes. Hlavní suroviny, z kterých se kdysi připravovalo, bylo sušené ovoce a med. Tehdy se věřilo, že cukroví má tu moc ochránit rodinu, a dokonce i celé hospodářství.

Dnešní cukroví doznalo mnoha změn nejen vzhledově, ale také složením. Pečeme ho proto, že nám chutná, kouzelně voní a dotváří jedinečnou vánoční atmosféru. Ne vždy však na jeho pečení máme čas, a proto je báječné, pokud máme možnost zakoupit si kvalitní a chutné.

Dnes vám představíme lahodné cukroví a sladkosti z našeho obchodu vyrobené v Německu.

Jemné a obzvlášť chutné cukroví

Cukroví, které pro vás upečou naši mistři cukráři můžete mít na stole raz dva.

 Mezi nejznámější klasiku můžeme zařadit půlkilové balení vanilkových rohlíčků nebo výhodnější balení 1 kg vanilkových rohlíčků. Z oblíbených máslových těst máme v nabídce máslové cukroví různých tvarů, máslové sušenky s čokoládovou polevou nebo vídeňské máslové sušenky s polevou lahodné chuti.

Z dalších oblíbených chutí pro vás máme skořicové hvězdičky s cukrovou glazurou, jemné stříkané pečivo ke kávě a čaji, měkké a šťavnaté kokosky, měkké rybízové dortíčky z persipánu, jemné kokosové věnečky s ovocnou náplní nebo křehké košíčky s nugátovým krémem a lískovým oříškem.

Čokoláda pohladí vaše chuťové smysly

Milovníci čokolády si u nás přijdou na své.

V naší nabídce najdete tolik lahodných kousků:

Sady cukrovinek

Pro mlsné jazýčky máme připravené sady cukrovinek, které jsou ideální i jako milé dárky.

Vánoční dárkový košík, naplněný až po okraj těmi nejchutnějšími dobrotami se bude skvěle vyjímat na každém stole a každý si z něj rád nabídne.Pokud máte rádi sladké směsi, potěší vás křupavá směs rozinek, brusinek a arašídů v různých čokoládových polevách.

Až půl kila váží chutná směs plněných karamelek fourree různých tvarů.

Milý dárek je také šálek na kávu plněný tabulkami ledové čokolády  nebo truhla cukroví, v kterém najdete i pravý perník z německých Cách.

Všechny cukrovinky jsou pečlivě zabalené a udělají radost nejen vám, ale i jako milý dárek vašim blízkým.