Vánoční tipy na dárky

<strong>Vánoční tipy na dárky</strong>

Také si každý rok slibujete, že budete dárky průběžně nakupovat po celý rok a na Vánoce budete bez starostí? Pokud se to některým z vás daří, gratulujeme. Ty, kteří se k pořízení dárků ještě nedostali, bychom chtěli uklidnit a potěšit skvělými tipy.

Sladké Vánoce

Samotným vánočním svátkům předchází doba Adventu. Pro tuto příležitost máme nápadité adventní kalendáře. Jedním z nich je adventní domeček s cukrovinkami na každý den a druhý je ruské kolo vyřezané ze dřeva, které ukrývá mnoho sladkostí.

Sladké dárky jsou milé pozornosti a jsou velmi oblíbené. Mezi ně jsme zařadili i báječnou dekoraci s andělem a Mozartovými kuličkami nebo Vánoční lokomotivu plnou sladkostí.

Pro milovníky čokolády máme něco, co si opravdu zamilují. Je to set na čokoládové fondue, který obsahuje ohřívací hrníček, svíčku a dvě vidličky.

Páni, kteří si rádi smlsnou na čokoládě máme vtipnou čokoládovou sadu Pánský večer, která obsahuje tv ovladač, pivní láhev a pantofle nebo čokoládovou sadu nářadí. To vše z chutné čokolády. Dámy se pak mohou doslova zakousnout do dámské čokoládové sady, která obsahuje pudřenku, rtěnku a flakónek od parfému.

Univerzální oblíbené dárky

Univerzální dárek pro každého, který zaručeně potěší je šálek s andělem na kávu nebo čaj a ve stejném motivu i dezertní talířek s andělem.

Kdo by z nás nechtěl mít na očích milou fotografii. Ty se nejlépe vyjímají ve vhodně zvoleném a elegantním rámečku.

Mezi nejoblíbenější dárky patří solná lampa ze solných krystalů. Solné krystaly jsou vyhledávaný přírodní ionizátor, který přispívá k pročištění vzduchu a umožňuje lepší dýchatelnost v místnosti.

V chladném období roku potěší i dárky, které zahřejí. Mezi ně patří například hřejivé domácí mokasíny v mnoha barvách.

Kuchařky a kuchtíky potěší vánoční zástěra v červené a bílé barvě.

Velmi oblíbený dárek, který značně uleví všem nakupujícím je nákupní taška na kolečkách, kterou díky speciálním kolečkům snadno vyvezete i po schodech.

Pro ty, kteří si potrpí na zdravou výživu máme báječný parní hrnec. Velmi jednoduše v něm připravíte kompletní jídlo, plné zdravých vitamínů.

Všem milovníkům kávy dáváme na vědomí, že dokonalou kávu si připraví s naším kávovarem French press. To vše bez elektřiny, kávových filtrů a kapslí.

Pokud máte ve svém okolí fotbalového fanouška, můžeme vám s jistotou slíbit, že mu udělá radost otvírák ve tvaru fotbalového míče. Při každém použití otvíráku zazní: „Gól!“ a radostné jásání tribuny.

Mezi praktické vychytávky jsme zařadili skvělý stolní vysavač. Perfektně vysaje všechny drobky a prach ze stolu, z klávesnice, z čalounění apod.

Sběratelům zase uděláte radost vitrínou na miniatury. Všechny své sběratelské kousky tak budou mít stále na očích.

Peníze jsou také dárek

Mnohdy máme v rodině blízkého, pro kterého se nehodí žádný z dostupných dárků. V takovém případě můžeme darovat peněžní hotovost. Aby i takové předání bylo vkusné, můžeme bankovky darovat například prostřednictvím figurky sněhuláka nebo čtyřlístku, do kterého můžeme místo bankovek vložit i los.

Pro různé drobnosti i finanční hotovost využijeme 6 krásných sáčků s vánočními motivy.

Ať už vám naše tipy pomohly nebo ne, vždy je důležité, že dárky věnujeme s láskou. Přejeme, ať se Vám Vánoce opět vydaří a uděláte radost jiným i sobě.