Tipy, které vás zahřejí

<strong>Tipy, které vás zahřejí</strong>

Abychom se v chladném období roku cítili příjemně, je důležité pečlivě vybírat oblečení a doplňky. V současné době, kdy jsou energie dražší, je víc než důležité udržet si teplo. Vybrali jsme pro vás takové produkty, které ho dobře udrží a tím zachovají váš komfort a zdraví.

Oblečte se teple a pohodlně

Pojďme se spolu podívat na oblečení, které využijeme jak doma, tak mimo domov.

Termo tričko se hodí nejen jako hřejivé spodní prádlo, ale také jako funkční spodní prádlo na lyže a ostatní zimní sporty. Pro pány máme výtečné termo spodky, pro dámy hřejivé spodky v mnoha barvách nebo termo legíny s jemným fleecem či květované fleecové legíny.

Pokud máte svetr nebo mikinu bez vyššího límce, uvítáte praktickou rolákovou vsadku v různých barvách.

Vysoce módní a nadčasové je fleecové pončo, které má zapracované rukávy a můžete ho nosit i přes sako nebo blejzr.

Pokrývky hlavy, zachumlaný krk a teplé ruce

Jak důležité je mít v zimě zakrytou hlavu, krk a ruce v teple to jistě není nutné zmiňovat. Co je ale důležité zmínit, to jsou produkty, které pro vás máme nachystané. Aby vám nebyla zima na hlavu, od toho je tu elegantní klobouk z umělé kožešiny.

Krk a ramena spolehlivě zahřeje fleecový šál s variabilním zapínáním.

Náhrada nebo prodloužení rukávů – to jsou praktické návleky na ruce. Proti studeným a rozbolavělým rukám máme v nabídce vitalizující rukavice, které blahodárně odráží tělesné teplo.

Nejen eleganci, ale i příjemné teplo slibuje fleecová čepice s mašlí a ve stejném provedení také fleecové rukavice.

To chce klid a nohy v teple

Abychom se cítili dobře, potřebujeme mít teplo především od nohou. Teplota chodidel může za to, jakou teplotu má naše tělo. Ne nadarmo se říká, že nepohodlí v nohou rovná se nepohodlí v mysli, a to se rovná nepohodlí ve spánku. Mějme tedy nohy v teple stále a vybírejme si to nejlepší pro své pohodlí.

Teplých ponožek a podkolenek máme v nabídce opravdu spoustu:

Vybrali jsme pro vás teplou obuv na doma i ven:

Neměli bychom zapomínat také na vnitřky obuvi. Teplo zajistí i hřejivé vložky do bot, které jsou v balení po 2 párech.

Velkým zimním hitem jsou zahřívací gelové vložky do bot, které jsou samočinně hřejivé a můžete je používat opakovaně.

Doplňky, které zahřejí

Teplo si pojistíme i velmi praktickými doplňky do domácnosti. Při odpočinku v křesle využijete měkký a teplý přehoz na křeslo. Do každého křesla je ideální také hřejivá bederní opěrka, která slouží jako podpůrný a teplý polštářek pro vaše záda. Pro ztuhlá záda a krk zase poslouží zahřívací ramenní návlek.

Zahřát a léčit teplem pomůže dlouhá zahřívací láhev. Jednoduše ji přiložte na bolavé nebo prochladlé místo na těle a nechte ho prohřát.

Při odpočinku se zachumlejte do nadýchané deky a hned vám bude báječné teplo.

Nouzová termo deka nepatří mezi klasické deky, které máme doma. Tuto zázračnou fólii využijete ve všech nenadálých situacích a nečekaných případech na cestách. Chrání před vlhkostí i chladem a je spolehlivým zdrojem tepla. Je ideální do každého auta.

Nechceme zapomínat ani na psí parťáky, a proto pro vás máme tip do chladných dnů – teplý a vodoodpudivý kabátek pro psy.

Pokud naše tipy doplníte o zdravé teplé nápoje, budete se cítit příjemně, a navíc utužíte svoje zdraví.