Tipy na snadné balení dárků

<strong>Tipy na snadné balení dárků</strong>

Balení dárků má svoje příznivce i odpůrce. Vyžaduje totiž často šikovné ruce a kreativní hlavu.

Ne, nesmutněte. My vám ukážeme, že i bez těchto dvou věcí se obejdete, a přesto budou vaše dárky zabalené velmi vkusně a nápaditě.

Dárkové tašky jsou jistota

Nejčastěji využívaný způsob balení dárků jsou dárkové tašky. Seženete je pro jakoukoliv příležitost a v mnoha velikostech.

V našem e-shopu jsme pro vás vybrali ty, které nesou vánoční tématiku. Stačí si jen vybrat:

Jak zabalit láhev, peníze a jiné drobnosti

Velmi častý a oblíbený dárek jsou láhve s různým obsahem. Ať je to alkohol nebo ne, láhev se bude báječně vyjímat v plstěném obalu Santa a obdarovaného zaručeně potěší.

Pro dárky menších velikostí se hodí různé malé krabičky, které si sami vytvoříte tím, že je polepíte nebo pomalujete. Hotové krabičky s dárkem už jen převážete stuhou nebo na ně nalepíte mašle, které seženete v každé galanterii nebo papírnictví.

Mezi dárky patří i hotovost, která je ideální a oblíbenou alternativou. Peníze nebo poukázky, kterými chcete obdarovat druhého tak jednoduše vložíte do krásného vánočního přání. Jednoduchým povytažením vnitřní části přání dojde k překvapení.

Jistě nám dáte za pravdu, že neforemné drobnosti se bez krabiček nebalí právě lehce. Pokud máte v plánu někoho obdarovat milou drobností, ale netušíte, jak ji zabalit, máme pro vás sadu 6 kusů dárkových sáčků. Dárek jednoduše vložíte do sáčku a převážete stužkou.

Pokud jste zručnější a tvořiví, jistě se pustíte do balení dárků s nadšením sami. V takovém případě se vám budou hodit průhledná lepicí kolečka, kterými přilepíte balicí papír. Balení obsahuje 210 kusů.

Efekt, který na každém dárku zazáří

Velmi efektní je lepicí stuha s hvězdami, která nahrazuje klasickou vázací stuhu. Jednoduše jí polepíte zabalený dárek a uvidíte, jaké nadšení sklidíte u obdarovaných. Lepicí stuha měří 2 metry.

Ať už dárek zabalíte vy nebo zruční profesionálové, vždy je důležité, že je darovaný s láskou. Přejeme vám, abyste rozdali i dostali jen takové dárky, které potěší srdce i duši.