S dekorem pozdního léta

S dekorem pozdního léta

Vždycky jsem měla ráda období pozdního léta. Ještě je teplo, ale už není horko. Večery a rána začínají být chladnější, více prší. Příroda se díky vyšší vláze krásně zbarvuje a dozrávají plody. Stačí se jen při procházce dívat kolem sebe. Červenají se šípky a jeřabiny a v lese rozkvétá mnoha odstíny fialové vřes. Květiny a tráva chytají druhý dech. Sklízejí se pole a také zahrádky začínají vydávat, co jsme do nich během jara a začátku léta vložili. Připomeňme si toto krásné období i v bytových dekoracích.

Srpnový les je snad nejkrásnější. Díky četnějším dešťům je v něm příjemně svěží vzduch, začínají růst houby a lesní podrosty hrají všemi barvami. Kouzelné vřesové koberce se rozprostírají v mnoha odstínech bílé, růžové a fialové. Proč si tedy nepřenést něco z té nádhery i domů?

Bohužel, natrhaný vřes rychle opadá, ve vodě mu to nesvědčí, a v bytě se mu nedaří ani v květináči. Proto jsem si pořídila tento bohatě zdobený vřesový věnec. Vypadá jako skutečný a harmonická kombinace bílé a fialové je jemná a vkusná. Tento vřes Vám navíc vydrží dlouhá léta.

Hezkou dekorací ve tvaru ovoce jsou také praktické chladicí dózy hruška a jablko. Mají dvojitou izotermickou stěnu, která udrží různé potraviny v chladu a uchová dokonce i kostky ledu. Perfektní nádobí na každou zahradní slavnost i obyčejné nedělní posezení obdržíte navíc se šikovnými kleštěmi.

K chladicím dózám se budou skvěle hodit tato zajímavá solární světla. Barevné ovoce promění originálním způsobem každý keř na bohatě plodící ovocný strom. Osvětlení si během dne nastřádá sluneční energii a večer pak zalije Vaši zahradu příjemným světlem.

Další užitečný pomocník ve tvaru jablka je kuchyňská minutka. Můžete si ji nastavit od jedné do šedesáti minut a jakmile je jídlo uvařené, zazvoní spolehlivě a hlasitě. Díky ní už nic nepřipálíte a já dobře vím, o čem mluvím. Dlouho jsem si při každé podobné nehodě umiňovala, že si ji musím koupit.

Mým posledním tipem je také jablíčko. Tentokrát je to šikovný osvěžovač do myčky nebo ledničky. Malé zelené jablko zavěsíte na horní koš myčky na nádobí nebo kamkoli do chladničky a s nepříjemným zápachem je konec. V myčce vydrží příjemná vůně až 25 cyklů mytí a v chladničce dokonce přes měsíc!

Jakým dekoracím dáváte přednost Vy? Oblíbili jste si v našem sortimentu něco, co byste doporučili i ostatním zákazníkům? Za Vaše zkušenosti budeme moc rádi, napište nám do komentářů, těšíme se!



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.