Potahy jsou vítaná změna

<strong>Potahy jsou vítaná změna</strong>

Jistě to také znáte? Sedací souprava, oblíbené křeslo nebo polstr jídelní židle… tuhle skvrna od jídla, támhle dokonce malá dírka, prodřené opěrky nebo jen nevhodná barva.  

Sedací nábytek bývá zpravidla čalouněný a tím náchylný na opotřebení, zašpinění či protržení. Ať už jste si pořídili novou sedací soupravu a rádi byste zachovali její novotu nebo se ta letitá dlouhým užíváním stala nevzhlednou, máme pro vás báječné řešení. Ačkoliv je to řešení velmi snadné, dokáže také dokonale změnit interiér.

Nechceme vás napínat, ale budeme mít radost, pokud naopak vy budete napínat potahy od nás.

Ano, to skvělé řešení jsou právě potahy na čalouněný sedací nábytek.

Většina potahů, které v našem e-shopu nabízíme mají skvělou vlastnost a tou je pružnost. Díky ní se potah přizpůsobí nábytku a také je velmi jednoduše natáhnete. Elastický materiál, z kterého jsou ušité má jemnou strukturu a je příjemný na dotek. Všechny potahy (i ty bez elastanu) snadno vyperete v pračce na 30 °C.

Když pomineme praktickou stránku, potahy dokáží ještě mnohem více. Velmi rychle, a doslova za hubičku, promění interiér po barevné stránce. Barvy jsou totiž pro každý domov velmi důležité a vy je můžete měnit podle nálady a různých příležitostí.

Pokud přizpůsobíte místnostem i barvy závěsů a polštářků, máte rázem jiný domov.

Elastické potahy

Z našeho e-shopu jsme pro vás vybrali napínací potahy pro dvoumístné a třímístné sedačky, křesla, ušáky a podnožky.

Potahy na sedačky

Potahy na křesla

Některé napínací potahy je nutné zafixovat pěnovými válečky, které jsou zpravidla součástí balení. Pokud by se vám jich nedostávalo, můžete si je objednat zvlášť. Sada obsahuje 4 ks fixačních válečků.

Přehozy přes sedací soupravy a křesla

Mnozí z nás si potrpí na vkusné přehozy, které není nutné na sedačky nebo křesla navlékat. Na ušák se tak hodí například krásný přehoz Ptáčci. Rafinovaně můžete měnit svůj interiér s oboustranným přehozem na křeslo, který má navíc u područek praktické kapsy na ovladače a jiné potřebné drobnosti.

Mezi oblíbené potahy patří i potah Arabeska na 3místnou sedačku v romantickém stylu. Pokud se rozhodnete pro přehoz na 3místnou sedačku v krémové barvě, můžete ho doplnit o ochrannou loketní opěrku 1 ks ve stejné barvě.

Elastické potahy na jídelní židle

V naší nabídce tyto potahy rozhodně nechybí. Vybrat si můžete potahy s opěradlem i bez, jednobarevné i vzorované. I u těchto potahů platí, že jsou báječně pružné, a proto je jejich navlékání snadné stejně tak, jako údržba. Vyperete je jednoduše v pračce na 30 °C.

Vybrali jsme pro vás:

Díky potahům ochráníte své židle, křesla i sedačky, a ještě domov barevně přizpůsobíte svým představám. To už stojí za to, co říkáte?