Nový jarní kabát pro Váš domov

Nový jarní kabát pro Váš domov

S nastávajícím jarem pohlížíme kriticky nejen na své zimní tukové polštářky, ale velmi často i na zařízení svých domovů. Naši předkové na jaře vždy prováděli velký jarní úklid, kdy se nábytek vytáhl před dům, oprášil se, umyla se okna, vymetly se kouty a místnosti se vybílily vápnem. My to takhle jednoduché nemáme, pořádný jarní úklid sice také děláme, ale často cítíme, že to nestačí. Já Vám dnes poradím, jak snadno oživit interiér bez větších výdajů a nutnosti výměny nábytku. Doma totiž můžete levně a jednoduše kouzlit se stylovým bytovým textilem.

Může se stát, že se zjara podíváte na svůj domov úplně novýma očima. Bude se Vám zdát, že Vaše pohovka již není tak pěkná jako dříve a ucítíte, že to prostě chce změnu. Samozřejmě není hned nutné pohovku vyhodit a pořizovat novou. Máme pro Vás velmi jednoduché, výhodné a praktické řešení – přehoz, který Vaši pohovku zároveň ochrání. Na výběr je i několik prima barev: bordó, hnědá či zelená.

Podobně můžete oživit i židle u jídelního stolu. Šikovné podsedáky jsou nejen v krásných svěžích tónech žluté a červené, ale navíc se na nich báječně sedí. Jsou mimořádně pohodlné a měkké a také Vám mohou dodat u stolu pár centimetrů navíc. Ideální bude sladit je s dalším textilem v obývacím pokoji či jídelně.  

Co vždycky skvěle oživí každý interiér, je pestrý koberec. Já jsem pro Vás vybrala velmi oblíbený kousek ve stylu patchworku. Jeho příjemné barvy prozáří každou místnost, ale nejvhodnější bude do kuchyně, kde se Vám hned díky němu bude u linky stát příjemněji. Můžete ho mít ve třech různých velikostech.

I další můj tip je určený do kuchyně, kam se Vám určitě bude hodit tato stylová jarní záclona. Vzdušný model s krásnou výšivkou krokusů s obloučkovým okrajem dodá Vašemu oknu krásný vzhled a efektivně zamezí i případným zvědavým pohledům zvenčí.

A nesmím vynechat ani ložnici, protože to je místo, kam se všichni po rušném dni těšíme nejvíce. Proto by také místnost na spaní měla být oázou klidu, bezpečí a pohody. Pořiďte si na jaře nové ložní prádlo a uvidíte, jak Vaše ložnice prokoukne! Vybrala jsem pro Vás elegantní model povlečení z jemného mikrovlákna s nádhernými ornamenty. Vysoce kvalitní materiál je hebký jako hedvábí, příjemný k pokožce, a navíc se snadnou péčí bez mačkání. Oceníte na něm také praktické zapínání na zip.

Abych nezapomněla, ještě tu mám něco malého, co uvítá Vaše návštěvy hned při vstupu do Vašeho bytu či domu. Veselá rohožka, která jaro doslova vyzařuje je plná roztomilých berušek a čtyřlístků. Při pohledu na ni se každý musí chtě nechtě usmát. Díky všem těmto textilním pomocníkům změníte barevnost svého obývacího pokoje, kuchyně či ložnice během okamžiku. A vzhledem jejich příznivé ceně si můžete dopřát i více barevných kombinací, které budete střídat podle příležitostí, ročních období či své momentální nálady. 

Je pro Vás jaro symbolem nového elánu nebo propadáte panice z toho, co všechno sluneční paprsky odhalili ve Vaší domácnosti?



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.