Nejoblíbenější velikonoční dekorace

Nejoblíbenější velikonoční dekorace

Také máte tak rádi Velikonoce? Jistě to není jen samotným významem tohoto svátku, příjemné na nich je i to, že navozují jaro a jejich svěží barvy a symboly vesele ozdobí každou domácnost i zahradu. Já jsem pro Vás dnes vybrala nejoblíbenější a nejprodávanější produkty z našeho sortimentu, které zahrnují nejen klasické dekorace na dveře, okna či stoly, ale i něco na zahradu, co se na probouzející a krásně jarně opečované zahrádce bude opravdu hezky vyjímat.

Elegantní velikonoční věnec na dveřích upoutá každého, ale především bude vítat Vaše sváteční hosty. Uvidíte, že nemusí být zdaleka plný květin nebo zvířátek, zcela postačí střízlivá zelená ratolest s barevnými vajíčky. A můžete jej samozřejmě zavěsit nejen na dveře, ale klidně i na okno, lustr nebo stěnu.

Co však bezesporu na okno určené je, je tento nalepovací obraz. Pestrobarevná a přitom jemná kytice okouzlí každého kolemjdoucího a stane se milým poslem nejkrásnějších svátků jara. Lze ji velmi snadno nalepit i posléze sejmout, je vícekrát použitelná a udělá radost malým i velkým.

Jistě se mnou budete souhlasit, že ke každému svátku patří i stylový bytový textil. Něžný ubrus v saténovém vzhledu, bohatě vyšívaný barevnými tulipány, s filigránsky jemnou výšivkou má tu výhodu, že jej nebudete muset po Velikonocích uklidit do skříně. Motiv jarních květin můžete mít na stole až do léta.

Dalším velmi oblíbeným produktem je toto vajíčko s překvapením. Je krásně měkké a pestré a bude se výborně hodit jako dárek. Když jej totiž ponoříte do vody, stane se z něj barevný ručník. Zajímavá velikonoční pozornost pro Vaši rodinu či přátele.

Do kuchyně Vám určitě přijde vhod krásná a zároveň praktická utěrka z velmi savého materiálu zdobená tečkovaným vzorem a obrázkem kohouta. Stejně jako ubrus i tuto textilii využijete kromě Velikonoc i v jakoukoli jinou roční dobu.

Okouzlující dekorací, která se v rukou dětí může zároveň proměnit v zajímavou hračku, je tento nápaditý vláček. Lokomotiva se třemi veselými vagónky je celá vyřezávaná ze dřeva a krásně barevně nalakovaná. Tímto vláčkem uděláte mimořádnou radost nejen dětem, ale nápaditě jím ozdobíte i svůj interiér.

Pokud se týká vánoční nebo velikonoční výzdoby jsem toho názoru, že v tomto ohledu neexistuje „nevkusná“ dekorace. Ať již máte či nemáte v rodině malé děti, symbolem Velikonoc jsou mláďata zvířat. Kuřata, housata, kachňata, zajíčci a jehňata ve všech možných provedeních a velikostech.

Na jarně upravenou zahradu se Vám tak budou báječně hodit naše tři roztomilá kachňátka. Přes den čerpají energii a večer pak s radostí osvětlují Vaši zahradu nebo terasu. Kachňátka jsou z kvalitního pevného materiálu, odolného vůči rozmarům počasí a mají přibližně 10 x 12 cm.

Jakým jarním dekoracím dáváte přednost Vy? Dejte nám tip do komentáře.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.