Vpusťte do své kuchyně jaro!

Vpusťte do své kuchyně jaro!

Jaro je v plném proudu a příroda začíná hrát všemi barvami. Bílé sněženky a bledule vystřídaly červené tulipány, žluté narcisy a modré krokusy. A těch odstínů zelené! Já touto dobou vždycky dostanu chuť pořídit si něco nového na sebe a k tomu navíc pár veselých kuchyňských doplňků ve svěžích barvách. Vybrala jsem pro Vás produkty ze čtyř různých kategorií. Jsou to ty, které už mám doma, nebo se je chystám koupit. Dále ty, které jste si oblíbili Vy sami a samozřejmě jsem zabrousila i do žhavých novinek, které jsme pro Vás připravili na letošní jaro.

Kdo by neměl rád dlouhé rodinné snídaně, kdy se nespěchá a vždycky při nich přijdou na řadu vajíčka. Ať již naměkko nebo natvrdo, bez tohoto pokrmu by prostě víkendová rána nemohla existovat. Ale jak to udělat, aby vajíčka vydržela teplá, než se nachystá káva, tousty a další věci kolem? Vyzkoušejte naše termo obaly. Izolující vrstva ze styroporu v krásně barevných plastových obalech zajistí, že Vaše vajíčka zůstanou teplá po celou dobu snídaně.

Dalším báječným nápadem do Vaší kuchyně jsou kapsičky ve tvaru tulipánů na příbory a ubrousky. Pokud máte rádi stylově prostřený stůl, tento veselý doplněk bude pro Vás přesně to pravé. Potěší nejen dospělé, ale i děti, které se díky němu naučí i něco o správné stolování.

Také milujete ráno ke snídani čerstvé pečivo? Nemusíte pro něj každý den běhat do obchodu, stačí si rozpéci starší kousky nebo případně nějaké polotovary, určené k dopékání. Já používám skvělou bavlněnou termo tašku do mikrovlnné trouby. Pečivo z ní se nevysuší a je krásně křupavé a teplé.

Ve svěží zelené barvě s květinovým potiskem je čtyřdílná sada misek pro bezpečné uchování Vašich potravin i vařených pokrmů. Dobře těsní díky čtyřem klipsům a speciálnímu okraji, takže se k jídlu nedostane žádný vzduch. Chuť i vůně zůstane zachována a ušetřeny budou i Vaše nehty, protože otevírání je dokonale jednoduché. Misky můžete použít také do mrazničky a mikrovlnné trouby a nabízíme je ve čtyřech různých velikostech.

Do mikrovlnné trouby je určený i další barevný kuchyňský pomocník – miska se vzduchovým ventilem ve víku. Slouží pro ohřátí polévek nebo omáček, snadno se zavírá pomocí čtyř klipsů a díky ventilku pro odvod páry, ohřeje Vaše pokrmy rychle, efektivně a bezpečně. Dokonale také uchová jejich aroma. Je vhodná i k zamrazování, na cesty apod.

Mým posledním tipem pro jarní vzhled Vaší kuchyně je tato neodolatelná dóza na sýry. Kromě toho, že skutečně uchová Vaše oblíbené sýry čerstvý a s jejich přirozeným aromatem, vypadá opravdu stylově a vesele. Originální dóza má uvnitř vyjímatelnou mřížku pro správnou cirkulaci vzduchu. 



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.