Letní péče o tělo

Letní péče o tělo

V létě, více než kdy jindy, bychom měli věnovat svému tělu maximum péče. Toto krásné roční období plné slunce a koupání totiž klade na naši pokožku nejvyšší nároky v podobě spálení, vysušení a kvůli menšímu množství oděvů a většímu pohybu také drobných poranění. A v neposlední řadě je v létě naše tělo také více na očích a mělo by tak vypadat opravdu k světu! Takže si vyhraďte několik hodin pouze pro sebe a své tělo. Nedělní podvečer se přímo nabízí!

Poskytněte své pokožce čistě přírodní péči založenou na panenském olivovém oleji. Začněte příjemnou sprchou s jemným mycím gelem, kterou zakončíte Kleště na nehtyošetřením celého těla výživným balzámem. Pokud nemáte zrovna po ruce nikoho, kdo by vám namazal i záda, výbornou pomůckou je kartáč na nanášení krému. A nezapomeňte samozřejmě ani na obličej, denní i noční jsou v péči o pleť absolutní nezbytností.

A co je ještě v létě velmi důležité? Přece perfektně ošetřené nohy, na které je radost pohledět. Otevřená obuv dává vaše nohy na odiv všem a podle toho by také měly vypadat. Dokonalou pedikúru si můžete dnes již udělat i sami doma. Důležitá je příprava tzn. důkladné namočení a samozřejmě i kvalitní nástroje jako např. kleště na nehty, profesionální bruska na zrohovatělou kůži a skleněné pilníky. Příjemným zakončením pak bude masáž pomocí relaxačního gelu.

Že se v létě více potíte a to i na pokožce hlavy, je známé. Díky tomu je nutné si vlasy i častěji umývat a více o ně pečovat. Téměř zázračné sérum obsahuje promyšlenou kombinaci chininu a vitamínu B. Díky tomu podporuje růst a zastavuje vypadávání vlasů. Pokožku hlavy účinně prokrvuje, stimuluje a regeneruje. Po umytí a ošetře ní sérem či kondicionérem je dobré vlasy lehce vysušit a upravit např. pomocí ondulovacího kartáče. Díky mezerám mezi měkkým pružnými hroty vlasy rychle proschnou a jsou navíc krásně zvlněné. Pokud chcete dosáhnout pevnějšího natočení, máme pro vás tip – sadu natáček na suchý zip. Tyto natáčky jsou vhodné především na denní použití, i když díky jejich měkkosti je možný i menší odpočinek.

Jak o sebe pečujete Vy? Necháváte vše na přírodě nebo využíváte dostupných produktů? Komentáře jsou Vám k dispozici.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.