Jarní únava a špatná nálada? Nemá šanci!

Jarní únava a špatná nálada? Nemá šanci!

Přechod zimy do jara bývá dlouhý a náročný po všech stránkách. V tomto nekonečném období se vyskytuje mnoho různých nemocí z nachlazení a jarních viróz, ale bohužel také spousta depresí, splínů a špatné nálady. Abychom se zbavili smutných myšlenek a posílili svou imunitu, zkusme se dostat do dobré psychické i fyzické kondice.

Vezměte si šikovnou podložku přes rameno a jděte si zacvičit. Podložku po použití srolujete a zabere Vám minimum místa. Dobře se transportuje a Vy tak máte svou malou tělocvičnu snadno vždy s sebou.

Možná nejste příznivci hromadného cvičení v tělocvičnách, takže si raději zacvičíte pěkně sami doma. Vyzkoušejte tuto posilovací gumu s držadly, na které najdete natištěných 14 posilovacích cviků s návody. Stačí několik minut denně a uvidíte ten rozdíl.

Další báječnou pomůckou pro domácí cvičení, které můžete provádět i například na svém oblíbeném křesle, může být toto šikovné šlapadlo. Šlápněte do pedálů a udělejte něco pro své zdraví třeba i v teple domova a sledování televize!Hole pro nordic walking

A pokud rádi sportujete na čerstvém vzduchu, vyrazte ven do přírody s moderními trekingovými holemi pro tzv. nordic walking. Tyto hole změní Vaši každodenní procházku na lehký a šetrný fitness trénink. Jsou individuálně nastavitelné na každou výšku, tlumí nárazy, uleví kloubům, rozhýbají celé ruce a další svaly na těle a v neposlední řadě se postarají o pocit jistoty a stability v každém terénu.

A abyste vždy přesně věděli, kolik jste toho nachodili, zkuste digitální krokoměr. Spočítá každý Váš krok, ukáže Vám, kolik jste spálili kalorií a povzbudí Vás ve Vašem chvályhodném úsilí o dobrou jarní kondici a dobrou náladu!

Jak zvládáte odchod zimy Vy? Pomáhá vám pohyb nebo máte jinou zbraň? Budeme rádi za Vaše komentáře.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.