Je čas se osvěžit

<strong>Je čas se osvěžit</strong>

Také jste se nemohli dočkat horkých letních paprsků a posezení na zahradě nebo u vody?

V našem obchodě jsme se na tyto chvíle připravovali celou zimu.

Právě tyto horké letní dny si žádají osvěžení.

Lidský organismus v dusném a horkém počasí dostává pořádně zabrat. Pokud máte možnost koupání, dá se takové počasí zvládnout. Co ale dělat v případě, že bazén, rybník nebo moře není na dosah a doma nemáme klimatizaci?

Tehdy přichází na řadu příjemné osvěžení v podobě studených nápojů, zmrzlin a nanuků. Pokud dáváte přednost zdravější verzi těchto sladkostí, máme pro vás skvělé tipy na pomocníky. Abyste si vychutnali i nápoje co nejpříjemněji, vyhledali jsme pro vás mnoho užitečných kousků.

Nanuky a zmrzliny do každé rodiny

Výrobník nanuků je báječný přístroj, který vám ušetří mnoho času a práce. S jeho pomocí připravíte za krátkou dobu 7 chutných nanuků. Na trhu můžete sehnat také výrobníky zmrzliny, které zmrzlinovou směs pravidelně míchají tak, aby byla jemná a neobsahovala velké zmrzlé krystalky.

Nanuky si můžete připravit tak, že směs nalijete do 8 tvořítek na nanuky a necháte v mrazničce jednoduše ztuhnout.

Na takovou zmrzlinovou směs budete potřebovat výkonný tyčový mixér 6 v 1. Připravit takovou dobrotu pak už bude jednoduché a především rychlé.

Aby byly tekutiny osvěžující

V horkém počasí je velmi důležité doplňovat do organismu tekutiny. Pití si můžete vylepšit ledem, který jste vyrobili ve 3 praktických tvořítkách. Tato tvořítka mají silikonové dno pro snadné vyloupnutí ledu.

Použít také můžete speciální chladicí kousky ve tvaru citrónu nebo 20 kusů barevných chladicích kostek.

Na nápoje nebo poháry se skvěle hodí 3 koktejlové lžičky, které zároveň slouží jako brčko. K nim patří praktický kartáček pro snadné čištění.

Mezi oblíbené letní vybavení patří zásobník na chlazené nápoje s objemem 3,8 l. Díky kohoutku načepujete snadno jakýkoliv nápoj a rukojeť zase usnadní přenášení.

Nápoje můžete také nalévat z azurově modré konvice do 4 stejně barevných pohárků. Konvice má objem 3 l a každý pohárek 350 ml.

Mezi opravdu oblíbené konvice pak patří karafa 2 v 1, která je vybavená vnitřní vyjímatelnou částí. Do ní můžete vložit led nebo také kousky ovoce či bylinek. Tím si velmi jednoduše ochutíte i čistou vodu.

Pokud si chcete vychutnat připravený nápoj v bazénu, budete ohromeni nafukovacími držáky ve tvaru jednorožců.

Obtížný hmyz už se k vašemu nápoji nedostane, pokud si ho dáte ze sklenice s víčkem a brčkem.

Co budeme ještě potřebovat?

Pro osvěžující pokrmy a nápoje pro vás máme i skvělé nádobí a různé pomocníky.

V horkém počasí bychom neměli zapomínat ani na vhodnou ochranu v podobě opalovacích krémů a správných UV faktorů. Současně je důležitá i pokrývka hlavy, odpočinek ve stínu a dodržování pitného režimu.