Léto u vody

<strong>Léto u vody</strong>

Jaro odvedlo svoji důležitou práci a kvapem se blíží léto. Podle předpovědi meteorologů by mělo být slunečné a horké. O osvěžení vhodnými nápoji nebo zmrzlinou jsme psali v minulém článku. Dnes bychom se rádi zaměřili na koupání.

Osvěžit tělo můžete na veřejné plovárně, v atraktivních aquaparcích, řekách, jezerech, moři nebo zahradním bazénu.

Ať si vyberete jakoukoliv z uvedených možností, budete potřebovat vhodné oblečení a vybavení.

Plavky pro každou dámu

Kouzelné jednodílné plavky Sofie mají efektní boční vsadky a jsou nesmírně slušivé. Toužíte po zeštíhlujících plavkách? Máme je pro vás. Tvarující plavky Marie perfektně vyrýsují postavu a mají odnímatelná ramínka. Podtrhnout na postavě to nejlepší dokážou také plavky Anna v asymetrickém střihu. Plavky Lea zase zvýrazní ozdobnou stuhou pas a jejich košíčky vytvarují dokonalý dekolt.

Co navrch?

Osušit se můžete v županu z vaflového piké nebo praktických osuškách.

Máme jich pro vás hned několik:

Až ručníky a župany odvedou svoji práci, můžete se obléknout do sportovních plážových šatů v praktickém zavinovacím stylu.

Péče o vlasy

Vlasy u vody je zcela samostatná kapitola. Každá z nás si přeje vypadat dobře i u vody, kde není nouze o mokré a splihlé vlasy. Pokud se rády potápíte nebo plavete pod vodou, víte, jak je důležité si vlasy pořádně vysušit. Existuje několik způsobů.

V našem e-shopu máme velmi oblíbené froté turbany. Bílý froté turban a růžový froté turban jsou vhodné k vysušení krátkých i dlouhých vlasů. Navíc jsou k vlasům velmi šetrné.

Pokud se koupete v zahradním bazénu, bude pro vás velmi jednoduché odskočit si domů a vysušit si hlavu teplým vzduchem, prostřednictvím vysoušecí helmy. Pro tvarovaný účes pak můžete využít dokonalý styling horkovzdušného kartáče nebo kulmou Haar styler, která má bohaté příslušenství.

Ty dámy, které si jen velmi nerady smáčí vlasy můžou vlasy prakticky upravit vyčesáním nebo použitím praktické kadeřnické spony či profesionální sponkou pro vždy upravené vlasy.

Nezapomeňme na doplňky

Mezi důležité doplňky k vodě patří obuv. Nejpraktičtější jsou vzdušné pantofle a nazouváky.

Našli jsme pro vás ty nejoblíbenější:

Teď, když už máte veškerou letní výbavu k vodě zajištěnou, můžete si léto užívat plnými doušky.