Jaro bere za kliku

<strong>Jaro bere za kliku</strong>

Vytoužené jaro už je jen kousíček od nás. Také se ho nemůžete dočkat? To meteorologické začalo už 1. března a to astronomické 20. března v půl 11 večer. Jaro bude v přírodě všude kolem, ale my máme pro vás báječný nápad, jak ho co nejdříve dostat i k vám domů.

Úklidová psychologie

Nejprve začněte úklidem. Není nutné, aby byl zevrubný. Stačí vyhodit něco, co vám doma už dlouho překáží, a navíc to nepoužíváte. Uvidíte tu úlevu.

Vrhněte se také na ty části domácnosti, do kterých se vám při běžném úklidu nechce. Na tuto aktivitu se vám rozhodně bude hodit 6dílná úklidová sada, která obsahuje koště, násadu, ruční kartáč, smetáček s lopatkou a toaletní kartáč.

Dokonalou práci za vás odvede chytrý vysavač 2 v 1 a dvoukomorový mop, s kterým vytřete podlahy bez ohýbání a mokrých rukou.

Prosvětlete každou místnost

Zimní povlečení můžete uklidit hluboko do skříně. Je čas na to veselé a světlé. Co byste řekli povlečení ve žluté barvě s motivem motýlů nebo květinové povlečení s příhodným názvem Jaro ve svěžích barvách?

Opravdu dokonalé jarní proměny dosáhnete, pokud k luxusnímu květinovému povlečení pořídíte ve stejném motivu i závěsy na okna.

Barevnou změnu je dobré provést v každé místnosti. Velmi snadno provedeme takovou změnu například u ubrusu. Vybírat je opravdu z čeho. Omyvatelný květovaný ubrus využijeme nejen doma, ale i na zahradě. Oblíbíte si jistě i květinový ubrus odolný proti skvrnám, žakárový květinový ubrus nebo ubrus plný rozkvetlých azalek. Pokud patříte mezi milovníky pryskyřníků, máme pro vás neodolatelný běhoun Pryskyřník. Na jednobarevné ubrusy se hodí barevné a veselé prostírání s podtácky s motivem motýlů.

Jarní dekorace

Velmi snadno dostaneme do interiéru jaro také v dekoracích.

Svíčky používáme celoročně, ale mění se jejich vzhled nebo vzhled svícnů. Keramický svícen ve tvaru květu růže je ten správný posel jara. Pokud čajovou svíčku umístíte do závěsného svícnu s motýly, překvapí vás jedinečná atmosféra. LED dekorace s květinami a kuřátky je jarní i velikonoční zároveň.

Na dveře zavěste veselý květinový věnec, aby nikdo nezůstal na pochybách, že jaro je u vás již doma.

Oblečte se do jarního

Když už jsme si tak pěkně poklidili a vyzdobili domov, nezapomínejme na sebe. Je důležité jaro procítit i v oblečení. Uvidíte, jak skvělou náladu vám to přinese.

Rozkvetlé tričko jarní náladu rozhodně umocní. K jednobarevnému outfitu se zase skvěle hodí jemný voálový šátek s módním potiskem.

Elegantní kardigan 2 v 1 si oblíbíte nejen pro jeho barvy, ale i proto, že je z nemačkavého materiálu.

Doma můžete mít jaro i na nohách. Tyto dokonalé pantofle s růžemi mají extra měkkou koženou stélku a pohodlný klínový podpatek s příjemným odpružením.

Když jsme si navodili tu správnou atmosféru, neměli bychom zapomenout ještě na nějakou jarní svěží kytičku. Začalo období narcisů a tulipánů a ty vypadají opravdu nádherně na každém stole.

Vítej, jaro, mezi námi.