Zahřejte se v pohodlí domova

Zahřejte se v pohodlí domova

Babí léto, které nás letos těšilo hodně dlouho, pomalu a jistě končí a venkovní počasí začíná být přinejmenším nevlídné. Zima, vlhko a mlhavo je už nejen večer, v noci a ráno, ale také přes den. Jak si udělat doma co nejlepší tepelnou pohodu, bude hlavním tématem tohoto článku. Doporučím Vám šikovné pomocníky a vychytávky pro hřejivou atmosféru a také, jak si co nejlépe a nejpříjemněji užít chladné období roku.

Jako první se coby pomocník na zahřátí nabízí samozřejmě různé deky, přikrývky a domácí kabátky. A ani já to nebudu měnit a představím Vám hebkou deku z měkkého flísu, která je jako dělaná pro dlouhé podzimní a zimní večery a podřimování na gauči. Je v krásných přírodních barvách a je velmi lehká a praktická na údržbu.

Ještě dokonalejším prostředkem proti chladu je další flísová deka, kterou ovšem pár jednoduchými pohyby můžete změnit v hřejivý domácí kabát. Krásný norský vzor v typických příjemných barvách, přední zip a patenty na rukávech. S touto dekou/kabátem se budete vždy cítit jako v láskyplné hřejivé náruči.

Co je v chladnu nejdůležitější? No přece teplo od nohou! Také Vám babička stále připomínala, abyste nechodili bez bačkor? Určitě Vás to tenkrát rozčilovalo (stejně jako mě), a přesto dnes to samé říkáte svým dětem a vnoučatům 😊 Nicméně je to pravda, a proto Vám nabízíme doslova dárek pro Vaše nohy – bačkory s protiskluzovou podrážkou. Mají teplou podšívku z hebkého plyše a jsou opravdu dokonale pohodlné.Bačkory

Pokud však máte raději pantofle, do kterých snadno vklouznete, i pro Vás máme výborný tip. Vyzkoušejte elegantní model s norským vzorem. Jsou velmi měkké a opravdu mimořádně hřejivé.

Dalším mým tipem pro Vás je multifunkční podnožka. Je až neuvěřitelné, co vše skrývá. Slouží jako komfortní podložení nohou a také jako úložný prostor na deky a další nezbytnosti pro příjemný večer. Můžete ji použít i jako odkládací stolek a v neposlední řadě též jako krb s mimořádně realistickým LED ohýnkem (na bateriový pohon). Podnožku 4-v1 můžete v případě potřeby snadno složit.

Poslední pomocník pro příjemnou hřejivou atmosféru ve Vašem domově je speciální těsnění “Stop air”. Velmi efektivně zabraňuje pronikání studeného vzduchu do místnosti pode dveřmi. Je tak účinné proto, že těsní z obou stran. Navíc se velmi snadno upevní, nebudete potřebovat žádné nářadí. Stačí jej pouze vsunout pod dveře a je hotovo.

A co Vy? Rádi se zachumláte nebo si raději přitopíte?



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.