Léto skončilo, udělejte si pohodu doma

Léto skončilo, udělejte si pohodu doma

I když je letos krásné babí léto, přece jen si večer už rádi posedíme v pohodlí domova. Během dne je ještě hezky teplo, i slunce ještě celkem hřeje, ale k večeru už je chladno. Co naplat, doba večerního sezení venku pomalu končí. Možná to máte stejně jako já a po létě, kdy jsme se soustředili hlavně na venkovní prostory, také přemýšlíte, jak si to zase více zútulnit doma. Skvělou cestou a způsobem, jak to provést, jsou různé lampičky, svícny a svíčky.

Ano, tohle je přesně to, co na dlouhé podzimní večery potřebujete! Malá lampička s hřejivým oranžovým světlem proteplí a zútulní každý interiér. Obývací pokoj, ložnici nebo zimní zahradu, v tomto příjemném osvětlení ucítíte to pravé kouzlo a teplo domova. Dekorativní keramická stolní lampa o výšce 16 cm navíc nepotřebuje žádné kabely a elektrickou energii, protože je vybavena LED diodami. Proto se bude hodit i tam, kde není zásuvka. Lampička je na tužkové baterie, které si můžete také rovnou přiobjednat.

Dalším okouzlujícím svítidlem vybaveným technologií LED je originální koule z krakelovaného skla krásně malovaná motivy podzimního listí. Nádherný světelný design vytvoří útulnou pohodu a navodí příjemnou náladu. Koule o průměru 10 cm potřebuje ke svému provozu mikro tužkové baterie.

Také v této dekorativní voskové svíčce se mihotá LED světélko a je opticky stejně hřejivé jako světlo svíčky. Jemné barevné tóny podzimního listí a malý ptáček se báječně hodí se pro útulné posezení večer i slavnostní tabuli.

Nejen dětem se bude líbit roztomilý ježek vyobrazený na dalším typu LED svíčky. Nostalgická malůvka dýchá podzimní náladou a plápolající světlo svíčky z přírodního vosku vytvoří velmi milou a romantickou atmosféru.Stolní lampička

Velmi zajímavým a vysoce variabilním svítidlem je i skleněný svícen na čajové svíčky. Je naprosto jednoduchý, takže si jej můžete ozdobit zcela podle svých představ, ročního období či speciální příležitosti.  Pomocí jarních květin, kočiček, kraslic a podobně, vytvoříte jarně – velikonoční verzi. S lučními květinami, klasy a barevnými mašličkami pak získáte nádhernou letní dekoraci. Na podzim můžete svícen ozdobit různými plody jako například šípky, žaludy, kaštany a podzimním listím. Hezky budou vypadat i malé barevné dekorativní dýně na Halloween.

A velký prostor fantazii Vám poskytnou Vánoce. Stuhy, ozdoby, koření jako je badyán či skořice, šišky, větvičky jehličnanů a mnoho a mnoho dalších dekorací na nejkrásnější svátky v roce. Takto mnohotvárný svícen jste určitě ještě doma neměli. Já osobně ho mám a obměňuji ho přibližně šestkrát do roka.

Mým posledním tipem pro Vás na vytvoření příjemné podzimní atmosféry je tato bohatá větvička s rozmanitým podzimním listím a borovými šiškami. Je osvětlená dvaceti LED diodami a navodí u Vás doma kouzelnou náladu babího léta. Pracuje na tužkové baterie, kterých je v každé domácnosti vždy dostatek.

Jak si zpříjemníte toto kouzelné babí léto Vy?



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.