Zdraví, fitness a relaxace

<strong>Zdraví, fitness a relaxace</strong>

Být zdravý a spokojený je přání každého z nás. Jak to však udělat, abychom se tak skutečně cítili? Máme pro vás dobrou zprávu. Prostřednictvím pomůcek a chytrých řešení je vše na dosah.

Pro zdraví člověka není důležitá jen správná životospráva, ale také pohyb. Je podstatné, abychom pohyb zařadili mezi každodenní aktivity, ale není žádoucí přepínat síly na úrovni vrcholových sportovců.

Pohyb pod kontrolou

Abychom měli svoji fyzickou aktivitu pod kontrolou, k tomu nám pomůže chytrý fitness náramek, který měří tepovou frekvenci, počítá ušlé kroky a spálené kalorie. Do pohybových činností můžeme směle zařadit šlapání na kole a tím i rotoped, který má proti kolu nesmírnou výhodu. Šlapat na něm můžete v pohodlí domova, ať je venku jakékoliv počasí. Pro jednoduché, ale velmi účinné posilování máme skvělý tip.  S posilovací pomůckou postačí pouhých 10 minut denně, abyste procvičili všechny důležité části těla.

Dejte zelenou zdravotním pomůckám

Mnohdy potřebujeme podporu různých zdravotních pomůcek, které nám život usnadní a zbaví obtíží. Elastická bandáž na koleno vás zbaví v ležící poloze tlakové bolesti a odlehčí spodnímu koleni.

Při pocitu těžkých nohou a pro prevenci proti křečovým žilám je důležitá komprese končetin. Naše kompresní návleky můžete snadno nosit pod nebo i přes normální punčochy.

Pokud vás trápí bolesti zad, uleví jim a podpoří je magnetický bederní pás s 16 magnety. Tato praktická podpora prohřívá citlivou oblast bederní páteře, uvolňuje svalstvo a odlehčuje plotýnkám. Jednoduše ho můžete nosit pod oblečením.

Při namožených svalech a unavených nohou vám pomůže Koňský balzám. Je vyrobený z těch nejlepších ingrediencí a obsahuje 10 bylin, které blahodárně působí na záda, ramena, svaly a klouby.

Úleva nejen pro nohy

Mnohé z nás může trápit vbočený palec. Jedná se o velmi bolestivý stav a tento stav můžeme zlepšit oddělovačem prstů, který pomáhá zlepšovat postižení a vracet palec do původní, zdravé polohy. Současně tlumí otlaky kloubu a tím eliminuje bolest.

U nohou ještě chvilku zůstaneme. Aby byla naše chůze co nejzdravější a nejpohodlnější, k tomu nám pomůžou podpatěnky, které rozloží tlak a výrazně tlumí došlap.

Nohy bychom si měli hýčkat. Jsou pro nás velmi důležité, a proto jim dopřejme co nejlepší péči. Začít můžeme koupelemi, které naše unavená chodidla povzbudí a příjemně uvolní. Skládací lavor je pro takové odpočinkové koupele přímo vyrobený.

Mít nohy v teple je nesmírně důležité nejen pro zdraví, ale i psychickou pohodu. Hřejivý velurový polštář na nohy se o takovou pohodu postará bez okolků.

Když tento polštář navíc zkombinujete se zahřívacím ramenním návlekem a relaxačním a masážním polštářkem, bude vaše pohodlí dokonalé.

Na závěr bychom vám rádi představili pomocníka pro navlékání ponožek. Díky němu je obléknete pohodlně a bez ohýbání.

V nadcházejícím podzimním období můžeme všech zmíněných pomocníků hojně využívat v pohodlí domova. Posílíte tím nejen své zdraví, ale také duševní pohodu.