Úložných prostorů není nikdy dost

Úložných prostorů není nikdy dost

Jistě se mnou budete souhlasit, že nejdůležitější věcí v každém domě či bytě jsou šikovné úložné prostory. Díky nim lze mít doma opravdu pořádek a dobrý přehled. Zásadní jsou hlavně místa pro ukládání oblečení, bytového textilu, obuvi, sportovních potřeb a samozřejmě i potravin a drogerie. Snažila jsem se pro Vás vybrat ty nejpraktičtější pomocníky pro uložení všech Vašich věcí.

Pokud máte doma dnes již vcelku obvyklý výdobytek moderní architektury – šatnu, pak Vám gratulujeme. Tam se věci ukládají jedna báseň. Současné šatnové skříně a police jsou většinou navržené až ke stropu a ty horní tu slouží především k ukládání sezónního oblečení, u kterého není problém, že si k manipulaci musíte vzít nějakou pomůcku např. schůdky.

Nicméně nejen v klasických šatnících, ale i v šatnách, je třeba oblečení chránit před prachem, který snadno pronikne i přes zavřené dveře. Doporučuji proto Vaší pozornosti obaly na šaty, v balení je jich 15 a dokonale ochrání modely, které nenosíte příliš často, případně sezónní oblečení, které je možné uložit na několik měsíců tzv. k ledu.Boxy pod postel

Stejně praktické jsou také zásuvky pod postel, do kterých můžete uložit jak sezónní oblečení jako např. zimní bundy a lyžařské kombinézy, tak bytový textil, povlečení, ručníky nebo třeba i náhradní peřiny pro návštěvy.

Výborným pomocníkem je také úložný box pod postel. Ten je oproti zásuvkám ještě uvnitř rozdělen na mnoho přihrádek. Tím pádem se vlastně jedná o velký organizér se 12 přihrádkami a dvěma postranními úchyty, kam si můžete velmi přehledně uložit i menší věci.

Mimořádně úsporné jsou také vakuové obaly na oblečení. Nemusíte mít ani problémy s prostorem ve skříni, skvěle se tak může uložit oděvy, které právě nenosíte. Jednoduše vložte několik kusů oblečení do ochranného vaku, uzavřete a přebytečný vzduch vysajte vysavačem.

Pro ochranu oděvů nebo jiných věcí před prachem třeba právě v šatnách, můžete, jak ve skříních, tak v policích, využít tzv. úklidové boxy. Jsou vždy dva kusy v balení a můžete si vybrat z mnoha barev např. z tmavomodré, fialové či růžové.

A v neposlední řadě mám pro Vás mimořádně praktického pomocníka – 3 úložné boxy do skříně či chladničky. Tyto univerzální boxy lze použít prakticky na potraviny, na úklidové prostředky, koupelnové doplňky apod. V sadě tří kusů naleznete každý box jiné velikosti a s různým počtem přihrádek. Šikovná rukojeť umožní jednoduchou manipulaci.

Také řešíte doma každý centimetr úložného prostoru? Pak se nechte inspirovat těmito radami a napište nám do komentáře, který produkt jste využili.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.