Tradiční, moderní a severský styl vánoční výzdoby

Tradiční, moderní a severský styl vánoční výzdoby

Nevíte, jaký styl vánoční výzdoby zvolit tento rok? Přečtěte si náš blog a najděte ten pravý.

Tradiční kombinace červené, zelené a zlaté

Vraťte se zpět v čase a vytvořte si pravé české Vánoce plné zvyků a tradiční výzdoby. Stromeček vyzdobte barevnými světýlky, červenými a zlatými ozdobami a nebojte se zavěsit i vánoční kolekci. Nezapomeňte ani na poličky a okna, které ozvláštníte soškou Betlému, vánočním aranžmá anebo malým stromečkem. Štědrovečerní večeři naservírujte na hezkyprostřený stůl a užijte si pěkné chvíle s nejbližšími.

Moderní minimalistické Vánoce

Minimalismus může vyčarovat čarokrásné Vánoce a ušetřit množství peněz za výzdobu. Zvolte si maximálně dvě barvy, které chcete kombinovat. Stromeček vyzdobte velmi jemně a decentně malými světýlky a bílými háčkovanými ozdobami. Pozornost věnujte přípravě podomácku vyrobenému věnci z jehličí, do kterého zasadíte led adventní svíčky. Na okna můžete upevnit řetěz s bílými stromečky a Vánoce můžou začít.

Severská kožešina a vůně dřeva

Skandinávský styl výzdoby je inspirovaný chladným počasím, proto v něm najdete spojení bílé či krémové barvy se dřevem a množstvím měkkých dek a kožešinek. Sáhněte proto po tradičním zeleném stromečku, který doplníte dřevěnými ozdobami a dřevěným led domečkem. Na podlahu a křesla naaranžujte bílou kožešinu a pletené deky v bílé a krémové barvě. Pravou atmosféru dotvoříte množstvím vysokých svíček, dřevěnými doplňky a neměli byste zapomenout ani na jednoduchou lucernu v rohu pokoje.