3 podzimní dekorace, které rozzáří váš domov

3 podzimní dekorace, které rozzáří váš domov

Vyzdobte si domov podzimním věncem, světelnými dekoracemi nebo svícnem. Přečtěte si naše tipy na tematické dekorace:

Pořiďte si podzimní věnec

Podzimní věnec můžete vyrobit z proutků a listů, nebo si pořídit umělý. Problémem „živého“ věnce je usychající listí – věnec nevydrží v původní podobě moc dlouho. Oproti tomu dřevěný podzimní věnec, umělý podzimní věnec s jablky nebo věnec s květy v podzimních barvách můžete mít doma celý podzim a pak ho vytáhnout zase příští rok. Věnec můžete pověsit na vnější stranu vchodových dveří, ale třeba i na okno nebo na zeď.

Ozdobte světelnými dekoracemi zahradu, balkon i interiér

Několik zdrojů světla vytvoří útulnou atmosféru rozhodně lépe, než jeden zdroj (třeba stropní světlo). Skleněná koule Podzimní listí může stát jak na skříňce v obýváku, tak na nočním stolku v ložnici. LED dřevěnou dekoraci ocení ve svém pokojíčku děti. A solární řetěz Žaludy můžete omotat třeba kolem zábradlí nebo sloupku na terase.

Vyrobte si podzimní svícen pro svíčku

Podzimní svícen se svíčkami je skvělým doplňkem k většímu zdroji světla. Vyzkoušejte si také výrobu vlastního svícnu. Stačí sehnat svíčku a větší skleněnou nádobu vhodnou pro její umístění. Jako dekorace uvnitř nádoby může posloužit umělý mech, listy, kaštany nebo třeba nalámané větvičky. Vždycky ale dávejte pozor, aby od plamenu svíčky nevzplály okolní dekorace.