Solární energie je zdarma!

Solární energie je zdarma!

Největší boom solárních elektráren je sice dávno za námi, nicméně fotovoltaické panely vídáme na střechách domů v každém městě i vesnici. A počasí posledních let nám ukazuje, že dnů plných slunečního svitu bude zřejmě spíše přibývat. My pro Vás v našem internetovém obchodě máme bezmála 160 různých produktů na solární energii. Jedná se především o dekorativní předměty a figurky na balkóny, terasy a zahrady, ale jsou tu i různé praktické světelné zdroje a lampičky. Podívejte se na ty, které jsem pro Vás dnes vybrala.

Asi nejoblíbenějším solárním produktem jsou klasické zapichovací zahradní lampy, které zdobí mnoho cestiček a truhlíků. Světlo od nich je velmi intenzivní a dokáže bezpečně osvětlit každý chodníček lemovaný trávníkem. Můžete je mít v mnoha různých barvách, tvarech a provedeních, štíhlé tyče nebo různobarevné koule, mozaikové lampy, světla ve tvaru růží či slunečnic či originální deštníky. solární světlo

Stylová jsou také světla ve formě sezónních dekorací např. ve tvaru velikonočních vajíček, podzimních listů, dýní nebo spousta různých vánočních motivů. Díky solární energii může mít Vaše zahrada mnoho podob v každém ročním období.

Dalšími oblíbenými solárními výrobky jsou dekorační figurky. Samozřejmě nemohu nezmínit tradiční trpaslíky. Ty můžete mít v mnoha různých provedeních od klasického s lucernou až po dva u táboráku, kterak si opékají buřty. Vaše přátele jistě tyto doplňky pobaví a mohou být i vtipným dárkem.

Z dalších veselých a hravých ozdobných figurek nabízíme solární ježky, lišky, koťata, zajíce, želvy a pochopitelně i naši specialitu – surikaty, kterých máme v nabídce dvanáct různých provedení. Mimořádně bohatá nabídka je i z ptačí říše, kde si můžete pořídit solární husy a kachny nebo dokonce i papoušky a plameňáky.

Velmi žádané jsou také solární řetězy a girlandy. Ty se hodí jak v létě, tak v zimě. V teplých dnech poslouží jako krásná dekorace při zahradních slavnostech i příjemném večerním posezení s přáteli na terase. Solární lampióny a palmy vnesou veselou prázdninovou atmosféru nejen na dětské oslavy. V zimě pak využijeme solární řetězy s vánočními motivy, třeba s hvězdami, které kouzelně ozdobí vaše stromky, truhlíky a květináče tisícem svátečních světel.

Využíváte solární energii nebo o ní teprve uvažujete?



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.