Rozkvetlý jarní domov

Rozkvetlý jarní domov

Květen byl nezvykle chladný a ani po ledových mužích se počasí příliš neukázalo. Dokonce i poměrně dost pršelo, což ale bylo velmi třeba. Zahrádky se zazelenaly a tráva roste ostošest. Je to sice hezké, ale na druhou stranu to také znamená více sekání, což se všude nesetkává s nadšením. Já se dnes zaměřím na interiér a dám Vám několik tipů, jak si hezky ozvláštnit domov bytovým textilem s motivem květin. Protože všechno kolem tak nádherně kvete, přeneseme si trochu té krásy i domů.

Když je řeč o květinách, většinu z nás asi hned napadne růže, protože to je královna květin. Já jsem pro Vás vybrala nádherné povlečení z nadýchané jemné bavlny s okouzlujícím potiskem růží. Měkké a hřejivé ložní prádlo má praktické zapínání na zip.

Mým dalším květinovým tipem pro Váš domov je povlečení Luční květy. Bude se Vám do něj uléhat jako na rozkvetlou a voňavou letní louku. Toto ložní prádlo je z hebkého mikrovlákna, které je dokonale prodyšné a má obrovskou výhodu – nemusí se žehlit.

Možná právě na povlečení nebo prostěradla, deky, ručníky a další bytový textil se Vám bude hodit dekorativní box – organizér s nostalgickým potiskem růží. Kromě toho, že krásně vypadá, vám také ušetří spoustu místa.

Já s těmi růžemi prostě nedám pokoj 😊 Nemohu si pomoci, ale tenhle překrásný závěs s těmi nejdokonalejšími květinami, ten přece musí okouzlit opravdu každého. Závěs je z hedvábného mikrovlákna a upoutá především plynulým přechodem nádherných zářivých barev. Bude se vyjímat v každém pokoji!

Skutečně jedinečným kouskem je tento ubrus – napron v barvě šampaňského v jemném saténovém lesku s výšivkou růži. Kvalitní provedení a lesklý brokátový vzhled dodá každému interiéru punc luxusu.

Mým posledním tipem je přehoz s motivem růží, který propůjčí Vaší ložnici zcela novou romantickou atmosféru, a navíc ochrání Vaše povlečení před prachem a skvrnami. Pečlivé zpracování s kosočtvercovým prošitím a polstrovanou vložkou.

Líbily se Vám dnešní tipy na rozkvetlý domov? Uvítali byste i další tipy na květinové motivy například do kuchyně či koupelny? Těším se na Vaše komentáře, rady a podněty! 



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.