Modrá je dobrá aneb jak na doplňky v modré barvě

Modrá je dobrá aneb jak na doplňky v modré barvě

Modrá bude vašemu domovu slušet! Dodá šmrnc a celý prostor hezky zútulní. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší kousky v barvách moře, indiga i blankytně modré. 

Dodejte kuchyni trochu šťávy

Pokud dáváte přednost tmavě modré, bude se vám líbit třeba skladovací dóza na kávu, kuchyňská váha nebo sada dóz, které vaše jídlo uchovají déle čerstvé. Modrá barva patří mezi studené odstíny, a proto byste ji měli kombinovat nejlépe s teplými odstíny. Stačí vsadit třeba na dřevo a hnědé barvy.

Jídelna si zaslouží originální výzdobu

Usaďte hosty ke stolu s ubrusem s modrými květy a prostřete modrými ubrousky. Pohodlné posezení pak zajistí vyšší polštář s potiskem sedmikrásky ve světle modré barvě. Ať už se rozhodnete pro blankytně nebo královsky modrou, rozhodně nešlápnete vedle. Modrá je totiž barvou klidu, souladu a harmonie. Doma se tak díky jejím tónům budete cítit uvolněně a v pohodě.

Modrá do koupelny prostě patří

Pro minimalistický styl v chladnějším tónu vybírejte modré doplňky v kombinaci s bílou. Pokud je pro vás tato kombinace příliš studená, sáhněte spíše po teplejších tónech jako je červená, žlutá a oranžová. Jako v malém mořském světě si budete připadat díky koupelnové sadě s obrázky delfínů, které můžete mít i na ručníku. Abyste se v koupelně pořádně zrelaxovali, určitě vám přijde vhod speciální wellness podložka do sprchy. Ta zabrání riziku uklouznutí a poskytne vám povzbudivou masáž.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.