Oslavte MDD stylově – piknikem

Oslavte MDD stylově – piknikem

Mezinárodní den dětí vychází letos na pondělí, takže se dá předpokládat, že my, kdo jej chceme oslavit, tak učiníme již o víkendu. Pokud nám bude přát počasí, bylo by příjemné, udělat zahradní párty. Ostatně k tomuto svátku se venkovní oslava přímo nabízí. Děti se budou moci rozběhnout po zahradě a vydovádět se na čerstvém vzduchu. Dětská párty je specifická, protože musíte vymyslet jak občerstvení, tak zábavu. Připravila jsem si pro Vás pár zaručených tipů, které vždycky zaberou.

Mým prvním tipem je párty houba, kterou můžete zaplnit jak slanými, tak sladkými pamlsky. Sýrové jednohubky s jablkem či hroznovým vínem nebo kousky koláčů, ovoce s pár želatinovými bonbóny, vše, co se dá napíchnout na párátko, se hodí.

Ať již budete podávat jakékoli nápoje, s těmito LED podtácky se všechny Vaše sklenky rozzáří nádhernou hrou světel. Můj tip: podávejte v podsvícených sklenicích i dezert například vrstvené smetanové poháry s ovocem a piškoty nebo zmrzlinu.

Když se párty protáhne až do setmění, pak určitě uvítáte různé druhy osvětlení. Hodně zahrad je osazeno světly solárními, které přes den sbírají sluneční energii, jíž pak večer a v noci osvěcují své okolí. Výborná jsou také LED světla jako například tato závěsná lampa. Je vhodná tam, kde chybí zásuvky a dodá krásnou atmosféru každému večírku.

Nejen v případě dětské párty bude mít jistě úspěch i toto originální svítidlo ve tvaru ananasu. Pro lepší vyznění doporučuji různě rozmístěných více kusů. K nim pak můžete zkombinovat již zmíněné solární svítidlo ve stejném tvaru ve žluté a zelené barvě. Efekt pak bude opravdu dokonalý. 

I když to máte z domu na zahradu kousek, určitě se Vám nebude chtít běhat pro různé maličkosti pokaždé dovnitř. Využijte tento termokoš, který zvenčí vypadá jako proutěný a zevnitř je vlastně chladícím boxem. Bude se Vám hodit i na pikniky a nákupy v teplém počasí. Je velmi objemný a Vaše pokrmy i pití zůstanou déle čerstvé.

A pro zábavu malých oslavenců nezapomeňte na dostatek her. Já jsem si pořídila pestrobarevného klauna s míčky na suchý zip. Skvělá zábava především pro menší děti, kterým ještě špičaté šipky do rukou nepatří. A třeba si s dětmi rádi zahrajete i Vy, dospělí.

Na závěr si dovolím malé doporučení: v případě dětské oslavy si prosím odepřete alkohol. Může tu dojít k náhodnému vypití dítětem. Mluvím z vlastní zkušenosti, zažila jsem to na oslavě narozenin syna mé kamarádky. Uřícená malá holčička přiběhla ke stolu a než si toho někdo všiml, chopila se odložené sklenky a vypila téměř dvě deci červeného vína. Bylo to opravdu dramatické odpoledne včetně volání záchranky a kolabujícího dítěte….  



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.