Potahy, přehozy a polštářky promění váš domov levně

Potahy, přehozy a polštářky promění váš domov levně

Přemýšlíte o změně sedací soupravy, ochraně čalounění nebo nových barvách v místnosti? Máme pro vás skvělé tipy na rychlou a levnou změnu.

Změna, která vás bude bavit

Mezi namáhané kusy nábytku patří ten sedací. Jsou to především křesla a pohovky, které používáme denně a u nichž je důležitá ochrana čalounění. Jednoduché, rychlé a v neposlední řadě i levné řešení spočívá v potazích a přehozech. Na 2místnou nebo 3místnou pohovku je ideální vysoce elastický potah, který pohovku nejen ochrání, ale také barevně promění.

Ještě jednodušší řešení spočívá v přehozech. Teplý a měkký přehoz na křeslo s postranními kapsami si opravdu zamilujete. Mezi další praktické přehozy patří přehoz na 3místnou pohovku nebo oblíbený květovaný přehoz se samostatnými područkami.

Polštářky hrají prim

Polštářky jsou malým dekoračním prvkem s velkým potenciálem. Jsou malé, ale dokážou v proměnách velké věci. Z těchto povlaků si zaručeně vyberete:

Ustelte postel jedním pohybem

Neměli bychom zapomínat ani na přehozy postelí. Nemají jen praktickou funkci, ale také estetickou. Uznejte, že i ustlaná postel vypadá s vhodně zvoleným přehozem ohromně.

Vybrali jsme pro vás pár přehozů, které patří mezi ty obzvlášť oblíbené.

Oboustranný přehoz je krásný a praktický z jakékoliv strany. Skvělý je i lehce polstrovaný přehoz přes postel nebo oboustranný přehoz, který je z jedné strany jednobarevný a z druhé strany s decentním potiskem.

Ať se rozhodnete pro jakýkoliv motiv nebo barvu, je důležité, abyste se v takové změně cítili dobře. Textilní změny jsou výrazné, rychlé a levné, a proto patří mezi ty nejoblíbenější.