Pohodlné čtení a luštění

Pohodlné čtení a luštění

Období před Vánocemi – čas adventní – je nejen časem setkávání s rodinou a přáteli, ale i časem, který i přes nevlídnost počasí dýchá příjemnou domácí atmosférou. Jak rádi se v těchto dnech po namáhavém dni zaboříme do pohodlného křesla v teple domova a vezmeme do ruky knížku, časopis nebo křížovku. U příjemného tlumeného světla si tyto chvíle odpočinku užijeme asi nejlépe. Dovolte nám pár tipů pro ještě lepší vychutnání těchto vzácných momentů.

Také se Vám v poslední době zdají všechna písmenka menší a hůře čitelná? I když používáte brýle, stejně nemáte komfortní pocit? Nabízíme Vám šikovnou pomůcku – maxi lupu. Má rozměry formátu A4 (cca 30 x 20 cm) a čtení a luštění Vám přinese opět tolik radosti jako dříve.

Dalším báječným pomocníkem pro oblíbené luštění křížovek a sudoku mohou být kuličková gumovací pera. Napsat, vygumovat a opravit, to je přesně to, co, při těchto činnostech často potřebujete. A pokud Vám pero nedopatřením udělá skvrnu na oděvu? Samozřejmě ji vygumujete!

I když sedíte v pohodlném křesle, při psaní potřebujete často pevnou podložku. Takovou můžete získat v odkládacím stolku.  Tento stolek je nejenom praktický, ale i krásný a stane se i ozdobou každého interiéru. Elegantní model s filigránským železným rámem poslouží i jako stojan na časopisy. Maxi lupa

I když pracovat byste ve chvílích odpočinku určitě neměli a počítač by doma měl zůstat vypnutý, může se stát, že potřebujete vyřídit soukromou korespondenci nebo si chcete zaskypovat se svými blízkými. Pak určitě oceníte flexibilní stojan na notebook, který můžete využít jak na stole, tak na pohovce nebo v posteli. Má 7 poloh, otočnou základní desku a možnost kvalitního odvětrávání.

A pokud rádi sedíte u psacího stolu i při vyloženě odpočinkových činnostech, rádi bychom Vám nabídli příjemný a pohodlný nafukovací polštář s oporou páteře, který odlehčí páteři i plotýnkám.

Máte vůbec v dnešní době čas na to, zasednout doma do křesla a vytáhnout knížku? Která Vás zaujala. Dáte nám tip do komentáře?



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.