Podzimní barvy a vzory v interiéru

Podzimní barvy a vzory v interiéru

Paleta podzimních barev je velmi oblíbená nejen v přírodě, ale i doma. Různé odstíny hnědé, žluté, oranžové a červené jsou považovány za příjemné a hřejivé barvy, které báječně proteplí každý interiér a dodají mu útulnou domáckou atmosféru. Já jsem pro Vás dnes vybrala pár zajímavých bytových doplňků, které jsou v těchto barvách nebo mají originální vzor podzimního listí. Uvidíte, že postačí jeden nebo dva a ve Vašem domově to bude hned znát.

Nejen vizuálně a pocitově, ale doopravdy Vás zahřeje tento kobereček v přírodní barvě s příjemným podzimním vzorem. Je mimořádně praktický a vhodný i do zátěžových zón jako jsou chodby, kuchyně a průchozí prostory. Snadno se udržuje a dodá každému bytu i domu ještě přátelštější a útulnější atmosféru. S praktickou protiskluzovou úpravou.

Dalším mým tipem je stolní lampička, která se postará o teplé a jemné světlo. Můžete ji umístit i tam, kde není zásuvka, protože funguje na dvě tužkové baterie. Typický vzor lístků je mimořádně vkusný a také krásně uklidňující. Vyzkoušejte tuto lampičku nejen v obývacím pokoji, jako náladové světlo při sledování televize, ale třeba i v chodbě nebo na nočním stolku. Můžete si při ní číst stejně jako usínat. zaclonka

Jistě se mnou budete souhlasit, že okna jsou v každém interiéru poměrně zásadní věcí. Ať už to je jejich tvar a velikost, které ovlivňují světlost bytu nebo jejich vzhled a výzdoba. Výzdobou jsou zde myšlené hlavně záclony a závěsy, případně nějaké drobné závěsné či nalepovací okenní dekorace.

Já jsem pro Vaše okna našla dekorativní záclonku s nádhernou barevnou výšivkou s motivem lístků a originálním tvarem do špičky. Aby byla podzimní nostalgická výzdoba opravdu dokonalá, můžete ještě navíc do okna ozdobeného touto záclonkou zavěsit nápaditou lístkovou girlandu z barevného filcu.

A na závěr tohoto článku vklouzneme, stejně jako na závěr dne, do postele. Ulehněte do jemného povlečení z bavlny nejvyšší kvality, které je šité speciální technikou (10 cm od krajů) tak, aby bylo dosaženo mimořádné pevnosti rohů. Můžete si vybrat mezi krásnými vzory barevných listů nebo něžných kulatých hlaviček s pampeliškovým chmýřím, které je navíc v luxusní úpravě bavlna-satén.

Zdobíte si svoji domácnost dle ročního období nebo držíte jen Vánoce a Velikonoce?



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.