Péče o pleť se vyplácí v každém věku

<strong>Péče o pleť se vyplácí v každém věku</strong>

Péče o pleť patří mezi důležité každodenní prvky. Příchod prvních vrásek a narušenou strukturu pokožky můžeme pozorovat již kolem 30. roku. Jsou to však minimální změny. Vše nabere na obrátkách po 40. roce. V tomto období již musíme upravit každodenní kosmetické návyky.

Mezi razantní změny patří rychlejší vysušování pokožky a poklesu kolagenu a elastinu. To má za následek ztrátu pevnosti pleti, což je zejména viditelné kolem očí a čelistí. Pokožka se ztenčuje a mění se dokonce struktura obličeje, což má za následek úbytek estrogenu, s kterým dochází i k úbytku kostní hmoty. Svoji roli hraje i menopauza.

V období kolem 50. let se na naší pleti již plně zobrazí prohřešky minulých let, jakým je např. kouření nebo zanedbaná ochrana proti slunci. Výrazné linky již můžeme pozorovat i nad horním rtem.

Změna přichází

Nemusíte zoufat. I v pokročilejším věku můžeme úspěšně bojovat s výraznějšími projevy stárnutí.

Zásadní je úprava kosmetické rutiny.

  • Důkladné čištění pleti ráno, před spaním a při odstraňování make-upu. Pleť poté ještě dočistěte tonikem.
  • Podpořte v pleti výrobu kolagenu vhodnými séry
  • Podporujete hydrataci pravidelným používáním hydratačního séra
  • Používejte oční krém na jemnou a citlivou pokožku kolem očí
  • Zabraňte vzniku pigmentových skvrn krémem s minimálním ochranným faktorem 15.

Přípravky pro každodenní péči

Náš obchod je pro všechny tyto případy vybavený.

Pro každodenní péči jsme pro vás vybrali praktickou sadu denního a nočního krému s arganovým olejem. Arganový olej má v péči o pleť své nezastupitelné místo.

Mezi vysoce účinné přípravky patří denní krém s manukovým medem nebo noční krém s manukovým medem. Manukový med je v kosmetice velmi ceněný právě pro své zklidňující schopnosti a vysokou hydrataci pokožky.

Na noc můžeme pleti dopřát i bylinnou ochranu v nočním regeneračním oleji, který účinně hydratuje a pomáhá v boji proti vráskám.

Mezi oblíbené přípravky patří kosmetika s černým kaviárem. Ten obnovuje pleť zevnitř a do hloubky. Přináší pleti viditelné účinky. Máme pro vás praktickou sadu denního a nočního krému Kaviár.

Velmi oblíbenou sadou jsou luxusní denní i noční krém, které obsahují částečky pravého zlata. Kromě toho je v krému obsažená i důležitá kyselina hyaluronová a růžový olej. Krémy pokožku vysoce hydratují a dodávají pokožce skvělou pružnost.

Proti stárnutí bojuje i vynikající krém Luxor. Vysoce koncentrované složení proti stárnutí viditelně vyhlazuje vrásky a zajišťuje zpevňující účinek. Současně vyživuje a hydratuje pokožku.

Zmínili jsme již, že ve vyšším věku se výskyt stařeckých skvrn zvyšuje. Krém proti stařeckým skvrnám je účinný bojovník, který pokožku zesvětlí a zamezí výskytu nových skvrn.

Proti stejným potížím je účinný i krém proti pigmentovým skvrnám s liposomy.

Pro oční okolí jsme vybrali Roll-on, který působí proti tmavým kruhům, váčkům a vráskám.

Mezi péči o pleť je důležité také zařadit přípravky, které se starají o pevnost a pružnost i na jiných místech, než je obličej. Nejčastěji nás trápí povislé paže, kvůli kterým se bráníme nosit oblečení s krátkými rukávy. Se zpevňujícím krémem na povislé paže již nemusíme. Pokožka po jeho používání bude hladší a pevnější.

Péči o celé tělo si vzal na starosti pečující krém se solí z Mrtvého moře. Je bohatý na minerály, vyživuje namáhanou pokožku a zanechává ji regenerovanou a pružnou.

Na místa se zrohovatělou kůží je dokonalou pomocí balzám Bio Vital, který se rychle vstřebá a poškozená místa změkčí.

Péče o nohy je také velmi důležitá. Z kosmetické řady s arganovým olejem jsme vybrali krém na nohy s arganovým olejem, který obsahuje více než 80 % nenasycených kyselin a vysoký podíl vitamínu E.

Mechaničtí pomocníci

Péče o pleť vyžaduje i mnoho nenápadných, zato vysoce účinných pomocníků.

Nežádoucí jsou pro nás chloupky, které nás trápí zejména v obličeji. Máme pro vás řešení v podobě depilačního krému, který chloupky na obličeji i těle snadno odstraní a zároveň zastaví růst nových chloupků až o 75 %.

V kabelce můžete pro tyto případy nosit i tužkový odstraňovač chloupků v obličeji. Je to skvělý pomocník, kterým odstraníte chloupky na obličeji, v nose i uších rychle a bez podráždění pokožky.

Pro ošetření kosmetickými přípravky na méně dostupných místech jako jsou např. záda a další, poslouží kartáč na nanášení krému.

Odstranit odumřelé kožní buňky a prokrvit pokožku celého těla pomůže praktická peelingová rukavice.

V péči o obličej hrají velkou roli i masážní techniky. Sada 3 ks válečků na obličej dokáže ošetřit pokožku tak, aby vypadala svěže a mladistvěji.

Přebytečného tuku a nevzhledných ďolíčků na kůži zbavuje masážní přístroj Cellu. Jednoduše a bez pomoci drahých kosmetických zákroků.

Jako poslední jsme pro vás vybrali naprosto neobyčejnou pečující sadu „24karátové zlato“, která obsahuje masku, oční polštářky a posilující sérum pro náročnou pleť.

To všechno jsou přípravky, které vám usnadní péči o vzhled. Nesmíme však zapomínat na to, že velmi důležitá je psychická pohoda. Jen díky dobrému psychickému rozpoložení se budeme cítit dobře a to se nám propíše i do vzhledu.