Oslavte závěr léta v kruhu nejbližších!

Oslavte závěr léta v kruhu nejbližších!

Přečtěte si naše nápady, jak uspořádat nezapomenutelný večírek.

Začnete grilovačkou

Každý má rád dobře upečené maso a zeleninu na grilu. Obstarejte si dostatečně velký gril, namarinujte maso do 3 různých marinád a upečte domácí chléb anebo bagetky, které stačí potřít bylinkovým máslem anebo olivovým olejem.


Připravte alko i nealko nápoje

Zkuste například jednoduchou Mimosu – stačí smíchat Prosecco se 100% pomerančovým džusem. Jako nealko verzi smíchejte džus s minerálkou a přidejte pár kostek ledu.

Skvělou volbou je i nenáročné Mojito – vymačkejte polovinu limetky do vysoké sklenice, smíchejte šťávu s hnědým cukrem a mátou, zalejte bílým rumem s minerálkou a přidejte led. V jeho nealko verzi stačí vyměnit bílý rum s minerálkou za klasickou Vineu.


Vyzdobte si domov

Pokud plánujete uspořádat večírek na zahradě, vhodně zvolené světelné dekorace jsou klíčem k úspěchu. Zvýrazněte svoji zahradu třeba se solárním zápichem List a posviťte si solární lampou na stůl plný dobrot.

Zabavte nejmenší


Vytvořte aktivity pro děti, které je zabaví. Stačí připravit malířský koutek plný omalovánek a množství barviček. Taktéž si připravte čokoládky a odměny za nejhezčí vybarvený obrázek. Překvapit děti můžete s pirátskou deskovou hrou nebo díky puzzlům na vybarvování. Skvělou hrou je i hledání pokladu. Stačí ukrýt několik sladkých pokladů na různá místa v zahradě a vyslat malé pátrače do akce.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.