Objevte cvičení na doma, které nebolí

Objevte cvičení na doma, které nebolí

Objevte naše pomůcky na domácí cvičení, se kterými bude posilování zábava.

Zbavte se bolesti zad

Posilněte svá záda a rozlučte se s bolestí zad jednou provždy. Při sedavém nezaměstnání nikdy nezapomeňte na strečink v průběhu dne. Každé dvě hodiny se vyrovnejte a projděte. Výborně vám poslouží i opora zad, která dohlédne na vaše držení těla. Doma si záda posilněte s naším efektivním trenérem, který se postará o vaše záda, paže a nohy.

Objevte sílu v rukou

Ruce musí být silné, abyste zvládli domů odnést nákup a aby byly práce na zahradě o něco jednodušší. Věnujte jim proto 15 minut denně na procvičení. Zkuste například cviky s kroužkem na pilates anebo s ručním trenažérem. Základním pohybem je na těchto pomůckách stlačování madel k sobě, kterým posílíte ramena a biceps.

Shoďte kila navíc

Zlepšete si fyzickou kondici, naberte svalovou hmotu a shoďte pandemická kila s rotopedem. Displej vám ukáže vaši rychlost, čas a spálené kalorie a vy tak můžete přesně vypočítat svůj energetický výdej a příjem.

Vydejte se na procházku v pohodlí domova

V sychravém počasí se hodí domácí stepper. Efektivně nahradí procházku díky stimulaci krevního oběhu a posilnění svalstva. A když se vyčasí, obujte si pohodlné boty, na zápěstí si připněte hodinky na měření kroků a můžete vyrazit.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.