Novoroční předsevzetí

<strong>Novoroční předsevzetí</strong>

Období konce roku s sebou kromě jiného přináší i bilancování a mnohá novoroční předsevzetí. Také si je každý rok dáváte? Nebo jste nad tím už mávli rukou a do nového roku jdete osvobozeni od jakýchkoliv úkolů?
Pokud se snažíte nějaké důležité předsevzetí dodržet, pomůžeme vám se zorientovat v jednoduchým zásadách.

Jak to nastavit a dodržet?

Teď už opravdu zhubnu…

Naučím se konečně ten jazyk…

Budu jíst zdravě…

Proč většině z nás vydrží dodržování podobných předsevzetí jen pár týdnů nebo dokonce dnů? Je to tím, že nejde o vnitřní rozhodnutí, ale dělají to proto, že to dělají ostatní.

Aby bylo předsevzetí úspěšné, je třeba dodržet pár jednoduchých zásad:

  1. Buďte konkrétní. Pokud jste se např. rozhodli zhubnout, napište si, o kolik kg chcete zhubnout a nějaké rozumné datum.
  2. Nastavte si reálné cíle. Nezapomínejte, že příliš velké cíle mohou být demotivační a nesplnitelné. Pokud si nastavíte menší a dílčí cíle, které budete schopni plnit, přinese to ten pravý pocit uspokojení a radost.
  3. Pokud o svém předsevzetí řeknete i svému okolí, nebudete v tom sami. Pokud byste přece jen trochu polevili, ostatní vám předsevzetí budou připomínat a pro vás tak bude těžší se jen tak vzdát.

Tipy na praktické vychytávky do domácnosti

Ať už jste si předsevzetí dali nebo ne, našli jsme pro vás pár tipů na vychytávky z našeho e-shopu. Ty vám rozhodně usnadní život i bez předsevzetí.

  • Už vás nebaví kupovat při každém nákupu další a další igelitové tašky, které škodí životnímu prostředí i vaší peněžence? Máme pro vás generacemi oblíbenou síťovku, která se vejde i do malé kabelky a pojme opravdu velký nákup.
  • Ať už jste se rozhodli dodržovat předsevzetí o správném stravování nebo je to váš stálý životní postoj, máme pro vás dokonalou vychytávku pro zdravé vaření. V parním hrnci připravíte i několik pokrmů najednou. Nejen, že uvaříte bez zbytečných tuků, ale ušetříte i energii a čas.
  • Hledáte kapesník, ale právě sedíte za volantem a řídíte? Box na papírové kapesníky snadno přiděláte na sluneční clonu, a tak je budete mít vždy po ruce. Snadněji už to nejde.
  • Potíže se zády dnes má už téměř každý. Protože jsou často spojené s držením těla, máme pro vás šikovnou oporu zad s 12 zabudovanými magnety. Podporuje horní část těla a pomáhá držet ramena ve správné pozici. Tím uvolňuje tlak v bederní pozici.
  • U zad ještě chvilku zůstaneme. Přece jen je potřebujeme mít zdravá a nebolestivá. Velmi často nás bolí i z dlouhého sezení. Anatomická opěrka je vhodná jak do auta, tak i doma na židli. Přináší úlevu zejména bederním obratlům a meziobratlovým ploténkám. Síťovina zajistí dobré větrání a měkké nopky jemnou masáž. K autosedačce ji připevníte velmi jednoduše pomocí pásu.
  • Pokud dbáte o své zdraví, budete si rozumět s opravdu důležitým pomocníkem. Pulzní oxymetr vám jednoduše a kdekoliv změří puls a saturaci krve kyslíkem. Tento přístroj lékaři obzvlášť doporučují při onemocnění srdce, plic, astma, při fyzické námaze… Stačí pouze přiložit prst a displej na přístroji zobrazí hodnoty během několika sekund. To vše přesně a bezbolestně.

Věříme, že vás naše produkty i v novém roce potěší a usnadní vám život.