Májové posezení na zahradě

Májové posezení na zahradě

I když okolo nás stále panují mimořádná opatření, přicházející jarní počasí nám dává na spoustu nepříjemných okolností zapomenout. Já osobně mám letos snad nejhezčí zahradu, co si pamatuji. I přes dlouhotrvající sucho je na ní vidět mnohem větší péče, kterou dostává. Ať už patříte mezi ty, kteří mají v současné době méně práce a více volného času nebo mezi ty, kteří práci mají, ale o to více se o víkendech snaží odreagovat na svých zahradách, přeji Vám všem KRÁSNÉ JARO😊!

Po celodenní práci si na svých upravených zahradách rádi posedíme. Ale v tomto období bývají večery ještě docela chladné. Vybrala jsem pro Vás tedy pár zajímavých produktů, které by se Vám mohly pro takové večerní posezení dobře hodit.

Zahradní nábytek určitě už na svých zahradách máte, dnes je výběr opravdu obrovský. Já jsem si ale ještě pořídila něco, co bych ráda doporučila i Vám. Jedná se o zahradní houpací židli dva v jednom, kterou můžete velmi jednoduše proměnit v pohodlné sluneční lehátko.

Můžete ji využít nejenom na zahradě, ale i na balkóně nebo třeba při letním kempování. Je velmi komfortní, ergonomicky tvarovaná a mimořádně příjemná. Má odnímatelnou opěrku hlavy a potah s upevněním na gumičku. A protože je namáhavé zahradní nábytek pořád přenášet a schovávat, doporučuji Vám pořídit si na ni rovnou i odolný ochranný obal.

Když už pohodlně sedíte a kocháte se pohledem na posekaný trávník, upravené záhony a kvetoucí stromy, tak by to určitě chtělo i nějaký dobrý teplý nápoj. Ať už jste milovníky kávy, čaje nebo kakaa, z tohoto stylového termo hrnku Vám bude chutnat vždycky. Je šikovný i na cesty a má vkusný potisk s motivem dubového listí. Vaše oblíbené nápoje udrží horké (nebo v létě vychlazené) dlouhé hodiny.

Doslova ideální pro jarní podvečerní posezení na zahradě je velká deka z měkkého flísu. Je v přírodních odstínech, krásně teplá a příjemně lehká. Nebo si můžete pořídit třeba jen menší (a levnější) verzi: pléd se stylovým květinovým vzorem. Rozmazlí Vás stejnou hebkostí a hřejivostí.

Už se Vám hezky sedí, zlehka se pohupujete, ve své náruči Vás hýčká jemná přikrývka a v ruce máte svůj milovaný bylinkový čaj s medem…. Ale něco by to ještě chtělo. Už se stmívá a není tak dobře vidět, takže je přesně ten správný čas na nějaké osvětlení. Solární květinový řetěz s 35 barevnými LED diodami si během dne ukládá sluneční energii a večer z ní pak vykouzlí nádherně barevnou atmosféru.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.