Letní péče o tělo

Letní péče o tělo

Léto pomalu končí a my si uvědomujeme, že naše pokožka a vlasy dostaly během tohoto období pěkně zabrat. Časté slunění a koupání se na pleti a vlasech vždy projeví, obzvláště když jde o pobyt u moře. Silné sluníčko a slaná voda jsou sice příjemné, ale pokožku a hřívu nám zároveň pěkně vysušují. Proto je třeba se o ně řádně postarat a poskytnout jim i kvalitní regeneraci. Teď je na to přesně ten správný čas. Našla jsem pro Vás pár zajímavých produktů, které Vám v tom pomohou.

Hned na úvod musím zmínit kvalitní denní krém s UV ochranou. Ten by měl být, hlavně na obličeji, v dnešní době naprostou samozřejmostí, a to nejen v létě, ale během celého roku. UV záření může na Vaší nechráněné pokožce zvýraznit nebo vytvořit pigmentové skvrny a nepěkné zarudnutí. Tento krém ochrání a ošetří Vaši pleť díky jojobovému oleji, aloe vera, bambuckému máslu a základním vitamínům a zároveň Vám poskytne velmi intenzivní hydrataci.

Každý večer ošetřete svou pokožku nočním krémem z oblíbené řady Aloe vera s cennými vitamíny, minerály a enzymy. Dodá Vaší pokožce vše, co potřebuje k uchování přirozené svěžesti, pružnosti a odolnosti. S vitamínem E a jojobovým olejem.

Dalším mým tipem je pečující tělový gel ze stejné řady. Také on pomůže Vaší pokožce po létě opět zářit. Zlepšení ucítíte i uvidíte. Nemastný gelový koncentrát z vysoce kvalitních ingrediencí je určený pro každodenní péči o pokožku.

Skutečně promyšlenou vychytávkou, kterou mám osobně velmi ráda, je kartáč na nanášení krému. Díky němu se budete moci nakrémovat i tam, kam sami nedosáhnete, především na zádech. Tento praktický pomocník Vás bude dokonale opečovávat od hlavy až k patě a krém perfektně a rovnoměrně vmasíruje do pokožky celého těla.

Po náročné letní sezóně Vašim vlasům prospěje jedinečný přípravek Hair Force One, který stimuluje hned trojím způsobem. Za pomoci zcela nové účinné látky nazvané Capigen snižuje nadměrnou produkci mazu a vrací vlasům a vlasové pokožce odolnost. Tuto ošetřující kúru aplikujte ideálně denně po dobu dvou měsíců. Zdravé, husté a lesklé vlasy Vám budou zaručenou odměnou.

A zapomenout byste rozhodně neměli ani na ruce a nohy. Šikovná 15dílná souprava se Vám bude hodit doma i na cestách. Elegantní etuje ve vzhledu kůže obsahuje vše, co potřebujete pro manikúru a pedikúru: od pilníku přes pinzetu, nůžky na kůžičku až po kleštičky na nehty.

A jak pečujete o svou pokožku a vlasy Vy? Máte nějaký zaručený recept na jejich regeneraci? Používáte domácí prostředky jako třeba olivový olej, tvaroh, vajíčka, banány, okurky nebo cukr? Napište nám! Vaše zkušenosti a rady mohou potěšit i ostatní čtenáře. A těšíme se i my!



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.