Kuchyň plná pomocníků

<strong>Kuchyň plná pomocníků</strong>

V kuchyni už nemusí být všechno jen na vás. Dnešní domácnosti se vyznačují nejen praktickým uspořádáním, ale také dokonalým arzenálem pomocníků. Právě ti mají na práci složitější a namáhavé procesy. Svými schopnostmi nám usnadňují práci, šetří čas i naši peněženku. Pojďme se podívat na ty nejdůležitější a nejčastější.

Rychlovarná konvice

Rychlovarné konvice jsou už léta nepostradatelnou součástí kuchyně. Při jejím výběru je důležité soustředit se na objem. Podstatnou roli hrají i technické parametry jako je příkon.

Z naší nabídky jsme pro vás vybrali:

Kávovary a překapávače

Jen málokdo z nás odolá vůni a chuti čerstvé kávy. Pokud doma ještě kávovar nemáte, ale nedokážete si bez kávy představit den, je na čase si ho konečně pořídit.

Z naší nabídky jsme pro vás vybrali:

Ruční mixéry a šlehače

Pomocník, který by v kuchyni opravdu neměl chybět, je šlehač a ruční mixér. Jsou opravdu perfektními pomocníky při pečení i vaření. Snadno s nimi pokrmy umixujte, ušleháte nebo uhnětete těsto. Tyčové mixéry jsou ideální na omáčky, kaše i koktejly. Při jejich výběru se zaměřte na příkon, počet otáček, na funkce a příslušenství.

Z naší nabídky jsme pro vás vybrali:

Kuchyňské roboty

Jestli existuje opravdu multifunkční a výkonný pomocník do kuchyně, je to kuchyňský robot. S tímto přístrojem už zvládnete mnoho procesů, od šlehání, mixování, hnětení, mletí a strouhání až po odšťavňování. Tento přístroj nahradí i několik pomocníků najednou. Tím ušetří v kuchyni mnoho místa.

Z naší nabídky jsme pro vás vybrali:

Domácí pekárny

Milujete čerstvé pečivo? Ideální domácí spotřebič je v takovém případě pekárna chleba. Ta pro vás nejenom upeče různé druhy chlebů a pečiva, ale uhněte i těsto na koláče a buchty. Dokonce zvládne uvařit i marmeládu nebo vyrobit jogurt.

Z naší nabídky jsme vybrali:

Kuchyňské váhy

Bez váhy bychom toho mnoho neupekli a v mnoha případech ani neuvařili. Je to pomocník při každodenním stravování i při zavařování marmelád a sirupů.

Z naší nabídky jsme pro vás vybrali:

Grily, vaflovače a topinkovače

Pro chutné svačiny i večeře jsou ideální.

Z naší nabídky jsme pro vás vybrali:

Horkovzdušné fritézy, akumulátorové nože a ostatní

Horkovzdušné fritézy s sebou do kuchyní přinesly nejen usnadnění, ale především zdravý systém vaření. Mezi další pomocníky patří akumulátorové nože, s kterými snadno nakrájíte maso a jiné potraviny. V naší nabídce však najdete i výrobník na nanuky a napěňovač mléka.

Z naší nabídky jsme pro vás vybrali:

Spotřebiče, které vám usnadní život mají i snadnou údržbu. Pojďte si k nám vybrat ten váš!