Hurá na prázdniny!

Hurá na prázdniny!

A je to tady, začaly prázdniny! Možná i Vám se zasteskne po tom pocitu nevýslovného štěstí, který jsme v tuto dobu pociťovali jako děti a teenageři školou povinní. Já si na to pamatuju velmi dobře a musím říci, že se mi po tom trochu stýská. Snad to souvisí s věkem, že se člověk už neumí tak bezprostředně radovat. Zkusme se tedy těšit alespoň trochu podobně na dovolenou nebo prožívat tyto pocity s dětmi. Mám pro Vás pár báječných tipů na dovolenou a přeji Vám všem KRÁSNÉ LÉTO!

Ať už na břehu rybníka nebo na pláži u moře, chladicí taška, ve které zůstanou nápoje i potraviny pěkně chladné i navzdory velkému horku, se bude hodit vždycky. Kvalitní kousek v moderním designu se svěžím motivem citrusů bude ideální také na cesty nebo na piknik s přáteli. Můžete ji ovšem využít i při nakupování mražených potravin a potravin, které rychle podléhají zkáze.

Dalším mým letním tipem je praktický ručník. Jak se sami přesvědčíte, jeho provedení je doslova geniální. Má tři velké přihrádky na všechny nezbytnosti, které můžete při pobytu u vody či opalování na zahradě potřebovat. Šikovně pojme opalovací krémy, noviny, časopisy, knihu, brýle, mobilní telefon a mnoho dalších nepostradatelných věcí.

Tento elegantní klobouk Vás nejen ochrání proti slunci (a tím i před vznikem vrásek), ale navíc Vám poskytne příjemný stín na čtení nebo jen pozorování mořských dálek. Díky vkusnému zdobení něžnými popínavými květinami také vhodně doplní všechny Vaše letní outfity.

Ke klobouku se budou dobře hodit například vzdušné žerzejové šaty italské provenience, které Vám dodají krásné křivky. Perfektně modelují siluetu, vpředu jsou promyšleně nařasené a vzadu jemně stažené do gumy. Slušivý a zároveň velmi pohodlný model se širokými ramínky a praktickými postranními kapsami pro každý letní den.

Ráda bych Vaší pozornosti doporučila blankytně modré, jednodílné plavky, které jsem si pořídila letos z naší letní kolekce jako první. Byly speciálně navrženy pro plnoštíhlé ženy, disponují rafinovaným střihem s bočními vsadkami a nabíraným dekoltem se všitými košíčky. Díky těmto detailům vytvářejí štíhlou a krásně ženskou postavu. Celý přední díl je vypodšívkovaný a komfortní ramínka se nezařezávají.

Nejen na pláži proti ostrým kamínkům či mořským ježkům, ale i u bazénu nebo v sauně, se Vám bude hodit koupací obuv. Je vysoce hygienická a ve veřejných prostorách s mokrou podlahou může zabránit uklouznutí. Vyberte si ze tří krásných barev – bílé, azurové nebo tmavomodré.

Nezbytný doplněk na léto je hitem ženských šatníků již mnoho let. Dal by se popsat jako něco mezi elegantní plážovou tunikou, slušivou zavinovací sukní a skvělou pomůckou při převlékání. Možná už tušíte, o čem je řeč, ano je to pareo. Žádný jiný kus oděvu neskryje tak šikovně problematická místa. Jednoduše uvážete a hotovo! Já jsem pro Vás našla trendy kousek v přitažlivém motivu leopardí kůže.

A co Vaše příprava na dovolenou? Využijete věci z předchozích sezón nebo si pořídíte něco nového? Napište nám do komentářů, těšíme se na Vaše názory 😊



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.