Do jara krásnější

Do jara krásnější

Také máte na jaře chuť „prokouknout“? U mne se to většinou jako první projeví tím, že si nechám udělat nový účes a vždycky o trochu kratší. Asi mě ke zkrácení motivuje teplo a slunce. Také mnohem více dbám na upravené ruce a častěji si lakuji nehty. Když už není třeba nosit rukavice, ruce tak vypadají hned lépe. A to samé nohy. Pedikúra a pěkný lak jsou také naprostou jarní nutností. A jak se ještě dá připravit na jaro? Našla jsem pro Vás pár báječných produktů, které Vám to umožní.

Začneme rovnou odshora – od vlasů. Pokud zrovna nejste milovnicí superkrátkého sportovního sestřihu, pak se Vám určitě budou hodit znovu objevené pomůcky pro krásně kudrnaté vlasy – papiloty. Jsou velmi měkké a můžete je mít i přes noc, ve spánku je vůbec neucítíte. Stačí jen natočit na ně pramen vlasů, sepnout a následující ráno se probudíte s nádherným účesem a la ovčí babička. Ale vážně, vlny vytvořené pomocí papilot jsou doopravdy jako od kadeřníka.

Možná jste spíše princezna na hrášku a cítíte, že v papilotech byste se nevyspala? Pak Vám doporučuji profesionální horkovzdušný kartáč, kterým si vlasy upravíte natotata. Vzdušné lokny, bohatý účes, vlasy vlnité nebo do rovna vyžehlené, to vše tento malý pomocník zvládne. Důležité je vlasy ještě za vlhka dobře natužit a pak už jen vytvarovat tímto vysoce kvalitním kartáčem. Jeho keramický povlak je šetrný k vlasům a dodává jim lesk a měkkost. Tak dokonalý účes jste ještě nikdy předtím neměla!

Zima dá vždy hodně zabrat naší pokožce. A o té na obličeji to platí dvojnásob. Prudké střídání teplot při přecházení z mrazivého venku do vytopených budov ji vysušuje a ničí. Proto je obzvláště v tomto období nutná kvalitní regenerace. Už jste slyšely o kaviáru v kosmetice? Říká se mu černé zlato z moře a možná to jsou právě zárodečné buňky rybího potěru, co jej činí tak skvělým pomocníkem při omlazení a zjemnění pokožky. Já jsem pro Vás vytipovala tento účinný přírodní krém proti vráskám v sadě denní a noční verze. Vaši pleť perfektně vyživí a obnoví ji zevnitř. I dokonce již vzniklé vrásky budou vypadat jako vyplněné. Už po krátkém používání bude Vaše pokožka svěžejší a odpočinutější.

Kosmetickým hitem posledních let jsou séra. Používají se pod krémy a já mám velmi ráda jedno speciální – luxorské zlato. Obsahuje olej z oříšků Sacha Inchi, který je velmi ceněný pro svůj vysoký obsah vitaminu E a hodnotných omega-3 mastných kyselin. Je považován za ideální nejen v péči o stárnoucí pokožku, ale i o pleť jakéhokoli typu. Doporučuje se dokonce i při alergiích, kožních problémech, suchých vlasech a křehkých nehtech. Tady všude může tento protizánětlivý a regenerační olej dosáhnout významného zlepšení stavu.

A na závěr mi dovolte doporučit Vám dva produkty dekorativní kosmetiky, které jsem si oblíbila. Ne nadarmo slavné modelky říkají, že jim stačí řasenka a rtěnka. Tyto dva pomocníci jsou skutečným základem Vašeho pěstěného vzhledu. Kvalitní řasenka dodá Vašim řasám nejen více objemu a délky, ale i hezký tvar. Díky hodnotnému složení pečuje o řasy a při pravidelném užívání může dokonce podpořit i jejich růst. A dokonce ji můžete používat i když nosíte kontaktní čočky. Výrazná rtěnka sluší každé ženě a nenechte si namluvit nic jiného. Tahle kombinuje perfektní hedvábný lesk a intenzivní péči. Opravdu ideální textura pro smyslné a jemné rty navíc s vysokým obsahem vitamínu E.

A co Vy? Co jste udělaly pro svůj nový jarní vzhled? Také cítíte, že jaro je jako stvořené pro změnu? Napište nám do komentářů 😊



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.