Doslova hřejivý domov

Doslova hřejivý domov

V nevlídném zimním počasí se člověk více než kdy jindy vrací rád domů. Určitě to znáte, blížíte se setmělou ulicí a už se nemůžete dočkat, až překročíte práh svého bytu. Chladné zimě také často přizpůsobujeme interiér, měníme bytový textil za teplejší, milujeme hřejivé župany, svetry, deky, kožešinové přehozy a koberečky. Já jsem pro Vás dnes vybrala pár báječných produktů, které neprohřejí jenom Váš domov, ale i Vaši duši.

Abyste v chladném období roku dodali svému domovu tu pravou tepelnou pohodu, je třeba se zaměřit nejen na hřejivé materiály jako jsou vlna, flís či kožešina, ale je důležité využít také správné barvy. Jistě sami cítíte, že teplé odstíny hnědé, červené a oranžové jsou přesně to, co Vaše bydlení v zimě potřebuje.

Zkuste tedy zateplit svou pohovku šikovným napínacím potahem. Je k dispozici v různých velikostech a sytá červená bude do zimního interiéru dokonalá. Potahy jsou maximálně elastické, mají krásnou strukturu, a navíc jsou z vysoce kvalitní bavlny s příměsí elastanu.

Jestlipak víte, kde lišky dávají dobrou noc? No přece na naší dece 😊! Je ideální na každý den, pro příjemné podvečerní chvíle u televize nebo i na víkendové ulehnutí po obědě s knížkou, případně na slastné zdřímnutí, které se z těchto momentů často vyvine. Flanelově měkká deka s roztomilým motivem je krásně hřejivá, velmi lehká a skutečně pohodlná. Díky přírodním teplým tónům se bude perfektně hodit do každého stylu interiéru.

LED polštářPotahu na pohovku může směle konkurovat tento potah na křeslo z měkkého flísu. Nejen, že prodlouží životnost Vašeho oblíbeného kousku nábytku, ale navíc ho, a potažmo i Vás, úžasně zateplí. A v neposlední řadě také perfektně vypadá. Můžete si vybrat mezi světle hnědou a karamelovou barvou.

Už jste někdy viděli LED obraz? Vybrala jsem pro Vás takový, ze kterého přímo sálá magické světlo svíček. Je tak skutečné! Romantické zátiší s plápolajícími svíčkami je nepřímo osvětlené 5 LED a dokáže navodit opravdu jedinečnou atmosféru. Stejně jako LED polštář s podobným motivem. Obraz i polštář fungují na tužkové baterie a okouzlí nejen Vás, ale i Vaše hosty.

Přesuňme se nyní z obývacího pokoje do ložnice. Tam bych Vám pro zimní období doporučila hebkou postelovou předložku z umělé kožešiny. Není nic příjemnějšího než po probuzení vystoupit přímo na tento hřejivý kobereček. A v měkoučké imitaci kožešiny zahřejí jistě svá chodidla i zarytí ochránci zvířat.

A aby se Vám i krásně uléhalo, našla jsem pro Vás přímo dokonalá prostěradla. Jsou napínací, takže ideálně pružná, rozměrově stálá a především: nežehlící. Jejich sytá rudá barva prohřeje každou ložnici.

Co by to bylo za článek o hřejivých produktech, kdyby se tu neobjevil pěkně huňatý a teplý župan, který si obléknete v koupelně a už jej nesundáte. Hebký flís a oku lahodící malinový odstín červené jsou dva důvody, které určitě rozhodnou o jeho pořízení.

Co jste si do své domácnosti vybrali Vy? Nebo dáváte přednost čaji či něčemu ostřejšímu?



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.