Domácnost plná vychytávek

<strong>Domácnost plná vychytávek</strong>

Jakékoliv vychytávky jsou tu proto, aby nám pomohly, urychlily práci, zbavily nás námahy, ušetřily čas a velmi často i peníze. Zkrátka aby nám usnadnily život. A kdo by nechtěl mít život snadný.

Tento článek bude doslova nabitý vychytávkami z našeho obchodu. Pojďte si usnadnit život s námi.

Mističky, dózy a krabičky

Nejpoužívanější nádoby, které slouží k uchovávání potravin jsou bezesporu různé typy krabiček s víčky. Mezi ty obzvlášť oblíbené patří víčka s klipy, které udrží v krabičce i tekutý obsah bez nehody. V našem obchodě najdete 3dílnou sadu obdélných krabiček , ale také sadu 3 kusů kulatých dóz s klipovými víčky.

Uchovat potraviny můžeme snadno i v původní nádobě a zakrýt je praktickými víčky na gumu nebo sadou silikonových krytů, které jsou také opakovaně použitelné.

Vychytávky do ledničky a mikrovlnné trouby

Lednička patří mezi nejdůležitější spotřebiče v domácnosti. Usnadnit si její používání můžeme např. praktickými podložkami, které zpomalují zrání potravin a dokážou je udržet déle čerstvé. Pokud zvolíme 2 boxy, můžeme do nich uložit např. zeleninu, ovoce a další potraviny a vždy je budeme mít v ledničce pěkně po ruce.

Lednička se velmi často potýká s různými pachy, které nejsou vždy příjemné. Zabránit tomu můžeme osvěžovačem vzduchu, který neutralizuje pachy a zabraňuje tvorbě plísní.

Mikrovlnná trouba je oblíbený spotřebič a aby bylo její užívání ještě pohodlnější, máme pro vás několik produktů, které vám ho usnadní:

Schopné a chytré drobnosti

Máme pro vás ještě mnoho dalších drobností, které jsou pro každou domácnost velkým přínosem:

Věříme, že jsme vás našim článkem inspirovali a do vaší domácnosti přibydou noví pomocníci, kteří vám ušetří čas, peníze i námahu.