Tipy na oblečení do aprílového počasí

<strong>Tipy na oblečení do aprílového počasí</strong>

Přechodné období často osciluje mezi teplem a zimou a pro nás je pak obtížnější vybrat si oblečení, v kterém bychom se cítili dobře.

Takové období se nazývá aprílové počasí a je v něm důležité myslet na to, abychom výběr oblečení nepodcenili. Je totiž velmi jednoduché v takovém období nastydnout, a to si nepřeje nikdo z nás.

Abychom my, ženy, uchránily své zdraví a cítily se komfortně, měly bychom dbát již na nejzákladnější vrstvy oblečení. V takovém divokém počasí je ještě stále prostor pro termo trika. Máme pro vás dámské triko do chladnějšího období, které je hřejivé a zároveň velmi lehké. Je stejně tak populární, jako je funkční prádlo na lyžování. Po této základní části je ideální kousek oblečení košile, halenka, mikina nebo třeba pulovr z jemného úpletu. Je elegantní a současně se v něm budete cítit komfortně.

V této chvíli jsme se dostaly do bodu, kdy je opravdu velmi důležité vybrat si to správné oblečení navrch.

Můžeme sáhnout mezi kardigany, ponča nebo lehčí bundy. 

Z kardiganů jsou oblíbené tyto kousky:

Když je potřeba obléci se tepleji

Někdy lehčí kardigany a pulovry nestačí. Od toho pak tu jsou příjemně teplé mikiny, přehozy, bundy nebo ponča.

Oblíbený materiál je fleece, z kterého se šijí mikiny a bundy. Taková je i elegantní fleecová bunda s pleteným límcem a zapínáním na knoflíky.

Mnoho žen si oblíbilo i pletené či úpletové přehozy s rukávy, které se podobají pončům.

Samotné pončo s kapucí pak dokáže být i velmi lichotivý módní kousek pro naši postavu.

Mezi opravdu elegantní kousky pak patří chytrá a hřejivá kombinace bolerka, peleríny a štoly.

Lehké a elegantní svršky

Stálicí na oděvním nebi je jednoduché sako v imitaci semiše. Má schopnost náš outfit udržet sportovně elegantní i slavnostní.

Volnočasové kousky vhodné na doma

Oblečení, které užijeme doma jsou různé pohodlné nebo sportovně elegantní části oblečení. Mezi oblíbené patří volnočasová 2dílná souprava v sametovém provedení. V té se opravdu budete cítit na výsost příjemně.

Pohodlnou soupravu snadno vytvoříte ze dvou kousků, kterými jsou pohodlné kalhoty a měkká bunda.

Krk v teple

V aprílovém počasí je důležité dbát i na krk. Nebude již nutné balit ho do vlny a huňatých šál. Úplně nám k tomu postačí lehký šátek s puntíky nebo dva lehké šály na magnetické zapínání, které se spolu dají lehce kombinovat.

Na našem webu najdete ještě více inspirace pro jakékoliv počasí.