Co Vám na dovolené nesmí chybět

Co Vám na dovolené nesmí chybět

Prázdniny jsou v plném proudu a čas dovolených tím pádem také. Ať už jste příznivci trávení tohoto času v našich luzích a hájích nebo dáváte přednost mořským radovánkám, připravila jsem pro Vás pár tipů, co byste si rozhodně měli na dovolenou vzít s sebou. Tentokrát jsem se zaměřila na zdraví, protože si myslím, že když jste v pořádku po této stránce, nic nebrání báječným zážitkům a dokonalé relaxaci.

Možná se Vám to bude zdát trochu zvláštní, ale začnu něčím, co možná nevypadá zcela prázdninově bezstarostně, ale co je podle mne velmi důležité. Abyste si mohli své volno užít zcela bez problémů a v pohodě, měli byste mít s sebou všechny své léky. Praktické pouzdro na týden nebo dokonce na dva, je výborným řešením, jak mít své důležité léky bezpečně s sebou. Podle mne to je senzační vynález 😊.

Kromě toho, že budete mít léky s sebou, získáte díky tomuto pouzdru navíc i dokonalou kontrolu, zda jste si je ten den již vzali nebo ne. Určitě se Vám už stalo, stejně jako mně, že si najednou nejste jistí, jestli jste svou denní dávku spolkli či ne. Vždyť jeden den je jako druhý a tyto pravidelné a rutinní věci nám někdy splývají.

Možná ještě žádné léky pravidelně neberete, v tom případě Vám gratulujeme, ale i tak byste nad tímto produktem neměli lámat hůl. Nemusíte si do něj totiž dávat klasické léky, ale můžete jej využít na vitamíny či potravinové doplňky. Já osobně se snažím o dovolené vždy udělat něco pro své zdraví a naordinuji si často nějakou kůru s vitamíny, vlákninou nebo třeba u moře podpořím své opálení tabletkami s betakarotenem.

Kosmetická sadaMnoho z nás si o dovolené rádo zasportuje nebo podnikne náročnější túry. Spousta lidí také holduje cyklistickým dovoleným či výletům. Ve všech těchto případech se určitě osvědčí tradiční borovicový masážní přípravek na alkoholové bázi s kvalitními éterickými oleji a rostlinnými extrakty. Dokonale Vás osvěží a je ideální také při pálení chodidel a pocitu těžkých nohou po celodenní fyzické námaze.

Co se Vám na dovolené určitě neztratí je kvalitní kosmetika. V létě je naše pokožka více namáhaná. Často se koupeme, a především slunce nás může nepěkně potrápit. Nejen v našich krajích, ale hlavně u moře, je dobře ošetřená, vyživená a hydratovaná pokožka včetně vlasů velmi důležitá.

Vyzkoušejte luxusní soupravu kosmetiky s arganovým olejem, který je jedním z nejcennějších olejů na světě. Věděli jste, že obsahuje přes 80 % nenasycených mastných kyselin a má vysoký podíl vitamínu E? Jeho vyvážené složení zklidňuje, podporuje obnovu buněk a přirozenou obranyschopnost pokožky, zvláště po jejím vystavení vodě a slunečním paprskům. 5dílná souprava obsahuje sprchový gel, tělové mléko a vlasový šampón, vše o obsahu 250 ml a denní a noční krém o obsahu 125 ml.

Kdybyste si měli s sebou na dovolenou sbalit jen jedinou věc, která by to byla? Těšíme se na Vaše reakce.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.