Barevné a svěží jaro v bytě

Barevné a svěží jaro v bytě

V těchto dnech více pobýváme doma a máme čas věnovat se vzhledu svých domovů. Uklizeno už určitě všichni máme, takže se můžeme vrhnout na jarní projasnění a prozáření našich interiérů. Je známo, že barvy a vzory přinášejí do života radost a dobrou náladu a tu my teď potřebujeme úplně nejvíc. Ke změně stylu, vzhledu a dojmu z bytu či domu nejsou třeba žádné velké investice. Stačí si pohrát s bytovým textilem, doplňky a dekoracemi a místnosti mohou krásně prokouknout. Zkuste to!

Já jsem pro Vás dnes vybrala bytový textil s květinovými motivy. Jaro si zaslouží rozkvést i u Vás doma a uvidíte, jakou radost Vám hezký interiér může udělat!

Nevím jak Vy, ale já miluju krásné povlečení. Třeba tyhle dokonale realistické růže v plném květu na jemném pozadí v barvy šampaňského. Tohle luxusně vypadající ložní prádlo z jemného mikrovlákna je mimořádně kvalitní a příjemné.

Pro milovníky přírody nebo na chalupu jsem objevila nádherné povlečení s pestrou paletou lučních květů a sytě zeleném podkladu. Budete se v něm cítit doslova jako na rozkvetlé louce. Mikrovlákno je lehké, prodyšné a velkou výhodou je tu také zapínání na zip.

Do třetice jsem vybrala velmi optimistický dekor v zářivé žluté barvě s jemným přechodem tónů a něžnými listovými úponky. Vypadá jako prosvětlené sluncem a dodá dobrou náladu a pozitivní atmosféru do každé ložnice.

Obývací pokoj nebo kuchyň můžete osvěžit například pestrým koberečkem. Mě uchvátil motiv pivoněk, je neobvyklý a působí trochu starosvětsky. Pokud i Vy máte rádi styl staré Anglie, pak jím budete nadšeni stejně jako já. V kuchyni před linkou chrání kusový koberec dlažbu před zanecháváním stop, příjemně tlumí došlap a tím chrání Vaše klouby.

Každou kuchyni v rustikálním stylu ozdobí také dekorativní vyplétaný koberec v krásných barvách se vzorem slunečnic. Zahřeje chladnou podlahu a je protiskluzový.

Ideálně na kuchyňská okna je určena krátká záclonka z kvalitního saténu s výšivkou jabloňových květů. Elegantní lesk a jemný motiv dodá Vaší kuchyni svěžest a vzdušnost. Záclona má očka, kterými jen provléknete tyčku a je pověšeno. Takhle to mám já osobně nejraději, když mohu všechno hned po vybalení použít a nainstalovat.

Mým posledním tipem na jarní dekoraci je roztomilý a zároveň noblesní zajíček z pravého porcelánu. Pastelová růžová barva a mimořádný lesk z něj dělají okouzlující ozdobu. Takovým dárkem navíc potěšíte každou kamarádku.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.