Autem na dovolenou? S našimi tipy žádný problém!

Autem na dovolenou? S našimi tipy žádný problém!

Hurá jsou tu prázdniny! Možná, že ne všichni rodiče sdílejí nezměrnou radost svých potomků z tohoto období, neboť pro pracovně vytížené jedince není vždy jednoduché vymyslet dětem program na celé prázdniny, ale na dovolenou se určitě těší každý. Společně strávený čas je něco, na co rádi myslíme v průběhu celého roku. A stále mnoho z nás vyjíždí na dovolené autem ať již po vlastech českých nebo do ciziny. My se pokusíme nabídnout pár nápadů a vychytávek, aby vaše letní putování bylo ještě pohodlnější a komfortnější.

TermodekaKde začít? Asi nejlépe u bezpečnosti, která je při cestování vozem a s dětmi obzvláště zcela zásadní. Existuje spousta různých pomůcek jako například brýle na řízení ve tmě nebo brýle proti oslnění v dámské i pánské verzi. A dají jednoduše nosit i před dioptrické brýle. Zajímavou bezpečnostní vychytávkou jsou také zrcátka na tzv. mrtvý úhel, která se připevňují na klasická zpětná zrcátka.

Doporučujeme vám také potah na volant, který v létě chrání před horkem a zimě izoluje od chladu. Další výbornou nouzovou pomůckou může být praktická termodeka, která zajistí dostatečné teplo při nepředvídatelných událostech jako je stání na dálnici apod.

Důležitým tématem při delším cestování autem je komfort řidiče. Tady se bude hodit otočný polštářek pro příjemné vystupování a nastupování a krční polštářek do auta, který uleví bolesti krku a ramen a také podložka pod navigaci a telefon.

A v neposlední řadě musíme ochránit naše nejmenší před nevolnostmi v autě a sluncem. Rozumně nastavená klimatizace či malý větráček pomohou při delší letní cestě regulovat teplotu uvnitř vozu. S přímým sluncem zase pomůže šikovná záclonka. A nesmíme zapomenout ani na naše čtyřnohé přátele, příjemná deka pro psa nejen ochrání potahy vozu proti chlupům, ale bude i příjemná Vašemu mazlíčkovi.

Kolik kilometrů ujedete o prázdninách? Vydáváte se na dovolenou autem pouze v rámci vlasti nebo vás naopak lákají velké dálky a letadlo není nic pro Vás?



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.