Léto na chalupě

Léto na chalupě

Aby člověk strávil perfektní dovolenou, nemusí vůbec jezdit do ciziny nebo k moři. Své zasloužené volno si můžeme užít i na své chatě či chalupě. Že jsme my Češi, národem chalupářů, to je všeobecně známá věc. Víte, že podle statistik jsme 2. největší chataři a chalupáři na světě? Porážejí nás jenom Švédové. A tak se určitě nespletu, když Vás dnes potěším výběrem báječných tipů na dovolenou na chalupě. Krásně si ji užijte, já se na ní chystám také a už se moc těším!

Chalupa je málokdy nově postavená, většinou se rekreujeme v domech, které už něco pamatují. A jako takové si tak zaslouží i stylové zařízení a dekorace. Já jsem si například pořídila dva květináče, které připomínají vědro, jímž se dříve nabírala voda ze studně. Vypadají velmi dekorativně a jejich rustikální přírodní vzhled se bude skvěle hodit ke starší chalupě. Jejich vzhled je k nerozeznání od skutečného dřeva, ale jde o kvalitní plast – polypropylen, který je v podstatě věčný. Pevné, trvanlivé květníky, odolné vůči vodě i počasí ozdobí okolí Vašeho domu velmi dlouhou dobu.

Pro příjemnou relaxaci na zahradě se Vám bude určitě hodit víceúčelová židle, která se může v okamžiku proměnit v houpací křeslo nebo na pohodlné lehátko. Užijete ji nejen na chalupě, ale i na balkóně nebo při kempování. Je pevná, ergonomicky tvarovaná a mimořádně pohodlná. Disponuje odnímatelnou opěrkou hlavy a praktickým potahem s upevněním na gumu pro Váš dokonalý komfort. Sklopné nohy zajistí dobrou stabilitu.

A protože nejen dům a zahrada by měly mít svůj styl, vytipovala jsem pro Vás i tři velmi zajímavé doplňky, díky nimž se budete cítit opravdu trendy. Prvním je okouzlující letní klobouk, který by měla mít každá žena. Při zalévání květin, opalování nebo při jízdě na kole, Vás tento lehoučký a vzdušný model s lesklou saténovou stužkou perfektně zastíní a ochrání Vaši pleť a šíji před agresivním a nebezpečným slunečním zářením. Klobouk je v nádherném vintage stylu a bude se hodit ke každému outfitu.

Mým druhým speciálním tipem pro stylovou dovolenou na chalupě je naprosto úchvatný zvonek na kolo. Když pomineme jeho funkci, která spočívá ve Vaší bezpečnosti při jízdě na kole a ochraně před nebezpečnými situacemi, je na něj navíc skutečně krásná podívaná. Dech beroucí květinový vzor je velmi neobvyklý a originální a upoutá pozornost každého.

A co teprve, když k němu přidáte ještě můj třetí tip, kterým je stejně veselý a pestrobarevný potah na sedlo. Neochrání jen Vaše sedlo před deštěm a nečistotami, ale skvěle také doladí Váš prázdninový vintage outfit. Jemný květinový vzor se bude hodit k romantickým šatům i trendy šortkám.

Ani v létě nesmíme zapomenout na výborné jídlo, zahradní párty, grilování a příjemné chvíle s rodinou a přáteli. Venkovní stolování je fenomén, při kterém se můžete opravdu stylisticky odvázat. Nejen tohle léto jsou moderní svěží a veselé barvy ve spojení s tradičními vzory. Já jsem si letos na chalupu pořídila tři pestrobarevné kostkované ubrusy. Jsou velmi velké a nesmírně praktické, nic nepropustí, jsou omyvatelné a v sadě obdržíte tři barvy – červenou, modrou a zelenou.

Kde trávíte dovolenou nejraději Vy? Máte rádi svou chalupu či chatu nebo cestujete? A pokud ano tak po Česku nebo radši do zahraničí? Napište nám do komentářů, těšíme se na Vaše názory 😊



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.