Červen ve znamení jahod

Červen ve znamení jahod

I když se říká: studený máj – v stodole ráj, o jahodách to zřejmě neplatí. Jejich pěstitelé v celém Česku si stěžují, že jim letošní chladné počasí s nočními přízemními mrazíky z počátku května snížilo úrodu nejméně o 30 %. Tak uvidíme, jak to nakonec s jahodami v obchodech dopadne. Ale my si můžeme jahodovou sezónu udělat i doma. Našla jsem pro Vás produkty s motivem této sladké červené dobroty a doufám, že se Vám zalíbí stejně jako mně a nějaké si také pořídíte. Krásný červen!

Pokud jste milovníky jahod nejen jako výborného a mnohostranně využitelného ovoce, ale máte, stejně jako já, rádi i jejich vzhled, mám pro Vás skvělou zprávu. Produkty s dekorem jahod jsou totiž letos velmi oblíbené, a tak si jimi můžete snadno vyzdobit svou domácnost.  

A co začít hned u oken. Objednejte si krásnou záclonku s červenou „jahodovou“ výšivkou a širokým ozdobným kostkovaným lemem. Záclonka s poutky ve stejném kostičkovaném dekoru z jemné průsvitné organzy se postará o letní atmosféru a vykouzlí úsměv na tváři nejen Vám, ale i Vašim hostům.

Dalším praktickým produktem s motivem oblíbeného červeného ovoce je středový ubrus v hedvábně třpytivém saténovém vzhledu. Ubrus je čtvercový o rozměrech 85 x 85 a můžete jej použít jako běhoun na jednobarevný ubrus nebo jen samotný na menší dřevěný stůl. Pak doporučujeme umístění na koso (šikmo).

Jako poslední textilní produkt s výšivkou jahod Vám nabízím dekorativní povlak na polštář, který je dokonale sladěný se záclonkou a ubrusem a kterých byste si měli objednat raději hned více. Na kuchyňské lavici se budou vyjímat přímo dokonale.

Další šikovné výrobky s jahodovými motivy jsou cukřenka, kterou můžete využít i na mnoho jiných způsobů jako například na ukládání cukrovinek, čokolády nebo oříšků, a roztomilá slánka s pepřenkou.

Kuchyňská minutka „Jahoda“ zase může být hezkým a vhodným dárkem nejen pro začínající kuchařky. Pokud chcete někomu udělat radost, tak příjemný veselý vzhled a zároveň praktické využití jsou k tomu výborným předpokladem. Časovač je možné nastavit od 1 do 60 minut.

Do kategorie praktických produktů tohoto jahodového chlapce nezařadíme ani při nejlepší vůli. Ale copak je nutné, aby vše ve Vaší domácnosti bylo vždy jen praktické? Něco přece může být jenom hezké a na ozdobu. Stačí kousek místa na parapetu nebo na poličce a tohle roztomilé stvoření Vás bude těšit každý den. Všechny figurky jsou ručně malované, a tak obdržíte vždy originál.

A aby byla Vaše jahodová nálada dokonalá, určitě si pořiďte i tyto čajové svíčky s jejich vůní. V balení obdržíte šest kusů a pokud máte aroma jahod rádi opravdu hodně, pak si jich raději pořiďte více.

Tak se Vám líbí produkty s motivy jahod? Zdobíte své domovy tematicky podle ročních období? Napište nám do komentářů, těšíme se na Vaše názory 😊



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.