Vytvořte si praktický a funkční domov

Vytvořte si praktický a funkční domov

Ušetřete místo vhodným nábytkem a prosvětlete vaši domácnost.

Vyhoďte nepotřebné maličkosti

Pokud se bojíte vyhodit věci kvůli jejich užitku v budoucnosti, udělejte jednoduchý pokus, kterým rozhodnete o jejich osudu: všechny nepotřebnosti naházejte do plastového pytle a odneste na půdu nebo do sklepa. Pokud se k nim po dobu jednoho roku ani jednou nevrátíte, můžete celé pytle klidně vyhodit nebo darovat.

Uspořádejte květináče

Milovnice květin to moc dobře znají – květiny chceme úplně všude. Seřaďte květináče na poličky, které jsou stylové a praktické. Nejvíc si poličku užijí rostliny, které nevyžadují přímé sluneční světlo. Protřídíte tak prostory před okny a pokoj budu působit větší a vzdušnější.

Najděte místo pro časopisy, propisky a dálkový ovladač

Nechte konferenční stolek zazářit a ukliďte z něho časopisy, křížovky, propisky a ovladače. Vytvoříte tak místo na poobědovou kávu v obýváku.

S uspořádáním vám může pomoci odkládací stolek. Milovníci odpočinku ocení stylovou podnožku, která ukryje všechny maličkosti, zatímco na ní máte vyložené nohy.

Zorganizujte ručníky, sprchové gely i kosmetické přípravky

Krémy, sprchovací gely a přípravky na pleť ukryjte do úzké skříňky nebo do uzavíratelné krabičky.

S ručníky vám pomůže vysoká koupelnová skříňka v moderním dyzajnu. Uložíte do ní ručníky, kosmetiku, přípravky na praní a mnoho dalšího. Se skládáním, tříděním a transportem prádla vám pomůže organizér na prádlo.

Přemalujte stěny na světlé barvy

Opticky zvětšíte a provzdušníte místnost světlými barvami stěn. Zvolte bílou, krémovou, vanilkovou anebo světlehnědou.