Designové tipy do ložnice

Designové tipy do ložnice

Toužíte po změně ložnice, ale nemůžete se rozhodnout, jaký styl je vám nejbližší? Přinášíme vám tipy na bohémský, vintage a minimalistický styl. Vyberte si ten, který vás bude reprezentovat nejlépe.

Romantický vintage

Milujete květy, starorůžovou a nádech starých časů? Potom je pro vás vintage ideálním stylem. Vyberte si dřevěný nábytek s vyřezávanými obrazci a namalujte ho na bílo. Doplňky laďte do bílé, starorůžové a šedé a na postel zvolte květinové povlečení. Třešničkou ve vaší ložnici budou záclonky na okna s motýly.


Náš tip: Nemůžete najít vhodný doplněk do vaší vintage ložnice? Zkuste navštívit místní bazar nábytku, kupte si barvy a můžete si dokonalý doplněk vytvořit vlastnoručně.

Jednoduchý minimalismus

Bílá a šedivá jsou dvě nejdůležitější barvy, které budete do svojí minimalistické ložnice potřebovat. Navíc díky jednoduchosti nebudete muset utrácet peníze za doplňky. Těch totiž v minimalistické ložnici moc nenajdete. Natřete stěny na bílo, zvolte skříň, komodu a noční stolky v lesklé bílé barvě a postel s povlečením zahalte do šedivé. V šedivé barvě krásně vyniknou i koberečky na podlaze.


Náš tip: Pokud vám bílo – šedivá kombinace přijde příliš smutná a fádní, vdechněte ložnici život jednou zářivou barvou, ve které budou noční lampy anebo stropní světlo. Výborná je žlutá.

Elegantní boho

Bohémský styl je typický množstvím polštářů, měkkými dekami a spojením dřeva s moderním dizajnem. Naplňte ložnici hnědou, zlatou, žlutou. Vyberte si doplňky, které vám evokují komfort a nezapomeňte na dobře sladěné květiny. Květiny a boho styl k sobě pasují a určitě si tento dizajn zamilujete i vy.