Vyberte správnou kosmetiku přesně podle vašich potřeb

Vyberte správnou kosmetiku přesně podle vašich potřeb

Poznejte kouzlo pleťové kosmetiky! Potřebujete pleť rozzářit, vypnout anebo vymazat pigmentové skvrny? Správný pleťový krém vám pomůže.

Pro vypnutou pleť s redukcí jemných vrásek

Pleť potřebuje každodenní dávku hydratace zejména se zvyšujícím se věkem. Zatočte s jemnými vráskami výživným krémem proti stárnutí pleti, který jí dodá všechny potřebné živiny. Přesvědčte se sami o jeho blahodárných účincích.

Čistá pleť bez nepříjemných pigmentových skvrn

Pokud vás trápí výrazné skvrny způsobené stárnutím pleti, pihy nebo fleky po akné, sáhněte po krému, který zabraňuje tvorbě melaninu. Náš krém navíc obsahuje extrakt z růže se zvlhčujícím účinkem.

Přirozená a svěží pleť bez botoxu

Nechcete investovat hodně peněz do drahých zákroků? Postačí vám hydratační krém se zlatými třpytkami. Díky nim pleti dodáte krásný lesklý vzhled. Krém Luxorské zlato navíc zajistí svým složením zjemnění pleti a její regeneraci.

Nutnost, která nesmí chybět žádné ženě

Nezapomeňte na starou a ověřenou klasiku – Argánový olej. Zakupte si univerzální krém s tímto olejem a vitamínem E. Využijte ho několika způsoby – hydratujte ruce, dekolt, krk i tvář a užijte si luxusní péči za dostupnou cenu.

Prohlédnout další kosmetiku