Jak zlepšit svůj spánek

Jak zlepšit svůj spánek

Kvalitní spánek je ten, po kterém se ráno vzbudíte ještě před budíkem a plná energie. Jak ho docílit a na co si před spaním dávat pozor?

Kvalitní polštář

Nebojte se investice do kvalitního polštáře, který vám kvalitu spánku opravdu zlepší. Vybírejte polštáře, které poskytnou vašemu krku, ramenům i zádům optimální oporu a výšku. To všechno najdete v našem polštáři z paměťové pěny. Navíc je prodyšný a příjemný, takže se během noci vyspíte bez nepříjemného pocení.

Čisté ložní povlečení

Ložní povlečení se musí měnit pravidelně, aby bylo vždy hygienicky čisté. Nakupte si několik různých druhů, materiálů a barev do zásoby, abyste je mohli střídat. Na výběr máte velké množství druhů. Stačí si vybrat a zásobit se.

Relaxujte a vypněte mobilní telefon

Dvě hodiny před spaním omezte mobilní telefon a zamezíte tak vlivu modrého světla na váš organismus. Namísto mobilu si vyhraďte 2 hodiny pro sebe a své nejbližší. Vyzkoušejte relaxaci při vůni levandule, vonných svíček anebo v horké koupeli. Pomůcky na relaxaci najdete u nás na webu.

Vyvětrejte a snižte teplotu

Studená sprcha a dobře vyvětraná místnost jsou nejlepším lékem na spánek. Pokud je pro vás studená sprcha moc razantní, stačí ji nahradit spánkem v místnosti, ve které nebude víc jak 17 stupňů.

Prozkoumat nabídku