V barvách podzimního listí

V barvách podzimního listí

Podzim je bezesporu nejbarevnějším ročním obdobím. Příroda jako by se předháněla v tom, jak nádherné tóny dokáže vytvořit. Okouzluje nás nepřebernou paletou všech odstínů žluté, oranžové, červené a hnědé. Barvy podzimního listí jsou krásné nejen venku, ale dokáží velmi zpříjemnit a zútulnit i interiér Vašeho domova. Našla jsem pro Vás pár produktů, díky nimž snadno přenesete úchvatnou podzimní paletu i do svých obydlí. Stačí jen málo a ucítíte také doma teplo babího léta…

Hned u vstupních dveřích Vás i Vaše návštěvy může uvítat nádherný podzimní věnec. Je bohatě zdobený dýněmi, bobulemi a barevnými listy. Ovšem nejlepší na něm je osvětlení deseti šetrnými elektroluminiscenčními diodami.

A protože jsem si tento typ světelné energie doma velmi oblíbila, nabízím Vám ještě tři šikovné dekorace se stejným druhem „pohonu“. První z nich je stylová vosková svíčka s nostalgickým motivem podzimního listí a ptáčka. Je ideální pro příjemné večery i slavnostní příležitosti.

Mým dalším tipem je koule z originálního krakelovaného skla umělecky malovaná barevnými listy. Zářivě krásná dekorace, která je nádherným příkladem fascinujícího světelného designu. Díky deseti diodám vydává skutečně silné světlo se zajímavými efekty.

A posledním produktem dokonale využívajícím tuto úspornou technologii je nástěnný obraz, jak jinak než s motivem podzimního listí. Barevné stromy vypadají krásně samy o sobě, ale když zapnete šest světelných diod, vypadá pak les opravdu magicky.

Nepostradatelným pomocníkem při stolování se stane sada 24 kusů prostírání, které je zpracované jako trhací blok. Přírodní papír potištěný motivy barevných listů lze navíc i individuálně nadepsat, můžete tedy velmi stylově stolovat i s osobními jmenovkami. Takové milé gesto Vaše hosty jistě potěší.

Krásnou atmosféru babího léta můžete vnést i do své ložnice. Protože tomuto příjemnému povlečení z čisté bavlny udává tón podzimní slunce. Ložní souprava s praktickým zapínáním na zip a jemným přechodem barev s krásně provedenými girlandami listů zútulní každou ložnici.

A protože jsme začínali dveřmi, budeme končit oknem. Já osobně mám velmi ráda samolepicí obrazy na okna, protože se velmi snadno aplikují, jsou opakovaně použitelné a udělají opravdu velkou parádu. Tento podzimní motiv obsahuje výra na větvi, barevné listí a měsíc. Radost pohledět zevnitř i zvenku!

A co Vy, máte rádi barvy podzimní přírody a vnášíte ji i do svých interiérů? Také milujete podzimní kytice z listí všech barev, bobulí, jeřabin a šípků? Napište nám do komentářů, těšíme se na Vaše názory a tipy!



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.