Úložné prostory mají zelenou

Úložné prostory mají zelenou

Každá domácnost se někdy potýká s nedostatečným využitím nebo nedostatkem úložných prostor. Ačkoliv se zdá, že je to téměř vědecký oříšek, našli jsme pro vás pár užitečných typů.

Začněme nejnáročnějším místem na úložné prostory, kterým je kuchyně. Už samotná pracovní plocha vyžaduje složitou organizaci. Pár míst navíc pro důležité předměty nebo nádobí dokáže přidat patrová rohová polička. Nejen, že odkládací plochu přidá, ale žádné místo z pracovní desky neubere.

Snadná organizace v kuchyni

Skříňky pod dřezem nebývají vybavené policemi z toho důvodu, že do nich nejčastěji dáváme vyšší předměty (např. odpadkový koš a čisticí prostředky). Skvělou vychytávkou je otočný organizér, který se připevní na vnitřní část dvířek. Dvě patra organizéru nabízejí dostatek prostoru pro čisticí prostředky apod.

Zbývající místo ve skříňce můžete využít ještě několikanásobně a to díky dvoupatrovému regálu, který pojme další důležité prostředky k úklidu a čištění.

Skříně nafoukneme

Jistě jste slyšeli nebo i mnohokrát sami vyslovili větu: „Nemám nafukovací skříň“. S šikovnými pomocníky však dokážete její vnitřní prostor rozšířit velmi jednoduše. Jenom samotné kalhoty můžete věšet úsporně na chytrém ramínku. Vejdou se na něj až čtvery najednou a díky protiskluzové úpravě na něm budou dobře držet.

Co však udělat s ostatním oblečením, které se nám do skříně už téměř nevejde? Praktické háčky na ramínka dokážou prostor ve skříni dokonce ztrojnásobit.

Přizpůsobte koupelnu svým požadavkům

I do té nejmenší koupelny, na toaletu nebo do kuchyně pasuje štíhlá, a přesto neuvěřitelně prostorná skříňka.  Potřebujete ještě více úložného místa? Bude se vám hodit dokonale prostorný regál s 5 patry. Je adeptem na pomocníka do všech místností.

Ložnice má úložný potenciál

Do ložnice rádi a často uklízíme mnoho sezónního oblečení a další důležité věci. Jak na to, aby všechny věci byly přehledně uložené? Ložní prádlo, přikrývky nebo oblečení snadno uskladníte ve dvou úložných vacích na zip. Textilie budou chráněné před prachem a vejdou se pod postel nebo na skříň. Stejnou službu prokážou i dva úložné boxy na zip.

Letní nebo zimní přikrývky také potřebují uložit a při jejich objemu to vůbec není jednoduché. Nabízíme vám kulatou tašku na přikrývky, do které je srolované snadno uložíte. Zůstanou chráněné před prachem i nežádoucími škůdci.

S dobře zvolenými pomocníky bude vaše domácnost skvěle zorganizovaná a prostorná.